Renmwt isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim Assassin’s Creed oyunlarının hangisi alınır ? Ubisoft indirimleri

Revelations sırf bu yüzden oynayacağım zaten Türkçe konuluyorlarmış diye biliyorum .
  2. R

Tamam bende bakacağım dedim zaten ama bu indirimden yararlanmak istiyorum büyük oyunlar alarak . Origins sadece 7 saat oynadım ve oynanış vuruş hisi yoktu ve sanki mobile oyun oynıyor gibi sacma sapan ui ve oyun içi satışlar vardı beni çok soğutu . İşte şahsen benim için önemli olan oynanış...
  3. R

Black Flag'i küçükken oynayıp bitirmiştim ama çok net hatırlamıyorum açıkçası; bayağı gemi sürüyor, korsan ve asker öldürüyordum (Assasin oyunu olarak hiç hayal bile edemiyorum). Şimdi Remake bekliyorum, belki ona bakarım. Ben şimdi Ezio üçlemesine bakacağım ve bir tane büyük AC oyunu almayı...
  4. R

bu mantıklı olabilir teşekkürler lakin Valhalla vs Odyssey bitiremem bunları herhalde burada uzun oyunlar . 1766054229 oynanış olarak çok sıkıyormu sırf hikaye için 80 saat oynayamam mesela persona 5 harika gidiyordu bir yerden sonra (60 saat sonra ) acayip tekrar etmeye başladı dayanamadım...
  5. R

Syndicate neden kötü hocam insanlar youtube övüyor ? origins bana itici geldi nedense başlarda off grafikler harika diyordum sonra çok yapay bir dünya olduğunu gördüm Odyssey öylemi ? Valhalla hikayesi iyi değilmiş diye duydum .
  6. R

Merhaba, AC oyunu olarak sadece Origins oynadım ve nefret ettim. İğrenç vuruş hissi ve iğrenç görev tasarımı vardı; lakin insanlar Odyssey'i övüyordu, benim de görseller hoşuma gitti. Zaten bütün AC oyunları bence gayet güzel gözüküyor. Benim buradaki sorum; AC Odyssey, Origins gibi görevlere ve...
  7. R

🔥İndirim Steam Yaz İndirimi Liste Önerileri!!

Eyer oyunlar yavaştan sıkmaya başlamış ve farklılık , sakin ve adeta bir sanat eseri arıyorsanız persona 5 royal oynamanız gerekiyor oynamadıysanız, Mesela ben o dediğniz oyunları rdr 2 gibi AAA bitirdikten sonra diyer küçük yapımlar bana yavan geliyordu .Ancak şu an Persona 5 Royal oynuyorum ve...
  8. R

EA FC 25 460₺ ye almak

bende nays ile denedim adımları harfi harfine yaptım fakat hata alıyorum .
Geri