Bu markanın fanı ayrı satılıyor mu ?
1778445680
Bu psu ile uyumlu fan nerde bulabilirim? Çok kompleks bir iş ise direkt psu mu değiştirsem acaba ? Daha bilindik markalarla değiştirmem daha iyi olır gibi
Bunun içini açıcak deneyimim yok açıkçası. Wd40 falan iş görür mi acaba
1778443741
Bunu böyle kullanmaya devam etsem sorun yaratır mı acaba. Diyelim fan durdu diğer parçalar zarar görür mü ?
Selamlar fsp 650w hyper 80+ h3 650 modelinde psu var fakat garip sesler gelmeye başladı. Ses kesinlikle psudan geliyor. 2 yıl önce 0 almıştım. Ekran kartı stres testinde rahat besleniyor fakat işlemci stress testinde işlemci sürekli yüzde 100 den 99 a düşüp tekrar çıkıyor. Eskiden 100 sabitti...
hyperx cloud core kulaklığım laptoplara tek girişli takılıp normalde mikrofonu da çalıştırıyor ancak laptop a taktığımda mikrofonu laptop algılamıyor mikrofon ve kulaklık girişleri için dönüştürücümde var fakat yine algılamıyor youtube da ve forumlarda olan bütün videoları izleyip uyguladım...
Memnun musunuz ? Nereden aldınız? Ghosting ve ışık sızması hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Yaklaşık 1 hafta sonra ben de alıcam o yüzden merak ettim. Şunu da söylemek isterim bugün gaming geni aradım ghosting vs varsa iade yapar mısınız diye o da 15 günlük cayma bedeli var kutuya zarar...
hocam bende bundan alıcam. 1 hafta sonra tatile dönüşü alıcam. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
1737731881
ghosting ve ışık sızması var mı ?
nereden aldınız ?
Pckolikten işlemci satın aldım fakat hala kargo bilgisi bekleniyor yazıyor 2 gün oldu bu kadar mı zor yani kargolamak ? Müşteri hizmetlerini arıyorum 20 dk bekliyorum açan yok. Bugün mail attım ve mailden yazdım. Aynı durumu yaşayanlar var mı ?