Renor isimli üyenin son içerikleri

1. R

Öneri 65.000 TL Bütçeyle Laptop Önerisi

16 ram yetersiz 1790619182 BUNU ÖNERİR MİSİNİZ? https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hyperx-omen-15-gb0006nt-d2qw2ea-ryzen-7-260-24-gb-512-gb-ssd-rtx5060-15-3-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1585190132.html
  2. R

Öneri 65.000 TL Bütçeyle Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 65.000 TL bütçem var. 3ds Max, Blender, Unreal Engine ve render işlemleri için laptop arıyorum. Oyun da oynayacağım. En az 16 GB üzeri RAM (tercihen 32 GB) En az 8 GB VRAM Güçlü işlemci ve iyi soğutma Bu bütçede hangi modeli önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. R

Yardım 50 BİNE EN İYİ F/P LAPTOP ARIYORUM

Battlefield gibi oyunlar oynuyorum bana max 50k ya laptop arıyorum
  4. R

FORMAT ATMALI MIYIM?

O nasıl oluyo ilk defa duydum
  5. R

FORMAT ATMALI MIYIM?

Ekran kartı ve işlemcimi değiştirdim format atmalı mıyım yoksa böyle kullanayım mı cs‘de arada bir minik drop yiyorum
  6. R

EKRAN GELMİYOR SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ

Onlardan eminim zaten
  7. R

Modüler bir psu 2 adet ekran kartı için power çıktı her birinde 8+8 pin var toplam 4 tane giriş yapıyo 1 tanesi boşta diğerleri takılı
  8. R

850W 80+Gold gigabyte marka daha dün aldım bu ekran kartına 3 tane power takıyom ondan mı acaba 850 yeter diyordu herkes
  9. R

Şu an tek sorunum bir anda ekranlar gidiyo kapanıyo gibi oluyor güç kaynağından tık tık sesler geliyo
  10. R

bu saatte bana yardımcı olmak için yazan herkese teşekkür ederim biosu güncelledikten sonra yeni işlemci ile açtım
  11. R

Yenisini kursam eskisi gitmez mi direkt silmeyi bilmiom da
  12. R

Biosu güncelledim yeni işlemciyi takim mi
  13. R

Baktım da bulamadım
  14. R

Chipset mi indircem apu driver mı?
  15. R

Evet 8 pin takılı kasa tuşlarına hiç dokunmadım standartlar 1769811936 Güncellemem için açılması lazım değil mi
Geri