renoxs isimli üyenin son içerikleri

1. R

Çözüldü✓ Wraith Üzerinden 5000 TL Bütçe Terleme olmayan.

Scroll click ses bozulması yoksa onu yapıştırıyorum o zaman. İndirim kodu şuan mevcut mu haberiniz var mı
  2. R

Tamamdır tam olarak ikisi arasında neyi karşılaştırıp ten airi seçtiniz
  3. R

O görseli nereden yapıyorsunuz bilmiyorum da lamzu ve ten air i karşılaştırır mısın
  4. R

Not ettim 1771107798 Bu attığınız 2 si benim tarif ettiğim şekilde değil mi? İlk baktıklarım da bu ikisiydi fakat biri delikli diye aklımda kalmıştı onu çözdük. Ninjutso lamzu mu yoksa arkadaşın attığı atk mı hangisini alırdınız
  5. R

Bunlarda gıcırtı esneme click problemi falan yok değil mi
  6. R

İçinden çıktığını bilmiyordum, o zaman aklımda bulunsun ekstra olarak tavsiyeler olursa değerlendirmek istiyorum. Ninjutso için ne diyorsunuz peki
  7. R

Hocam delikli olmayacak. Alt kısmını kapatacak toz önleyici bulamıyorum ayrıca üstü çok tombul
  8. R

Selamlar arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Rekabetçi oyunları ciddi seviyede oynayan biri olarak, uzun süredir devam eden mouse arayışımı noktalamak için tecrübelerinize danışmak istiyorum. Mevcut ekipmanımla yaşadığım sorunlar ve geçmiş deneyimlerim doğrultusunda oldukça spesifik kriterlerim...
  9. R

Oyun hatası (chivalry2 0xc0020015)

Merhaba, chivalry2 oyununu yeni satın aldım fakat oyuna ilk defa girerken 0xc0020015 hatası aldım aradığım hiçbir sorunda çözüm bulamadım çoğu kişide bu hata yok ya da farklı oyunlarda var easy anti-cheat hatası olduğuna %100 emin oldum çünkü E:\SteamLibrary\steamapps\common\Chivalry...
  10. R

Yurt dışından (Doha, Hong Kong, Tokyo) PC parçaları almak mantıklı mı?

Merhaba, nereden sipariş verebiliyoruz böyle şeyleri değerlendirmek güzel olur
  11. R

Ryzen 5 5600 + RX 6700XT'den RTX 4000/5000 Geçiş Önerisi - 20-25K Bütçe

Oyun tercihlerim hakkında bilgi vereyim: Normalde FPS oyunları oynuyorum (CS2, Valorant, Apex gibi) ama hikayeli oyunlara da başlayacağım. Aslında mevcut RX 6700 XT ile bile darboğaz hissediyorum özellikle anlık FPS düşüşleri yaşıyorum. Bu yüzden ekran kartı değişikliği düşünüyorum işlemciyi bir...
  12. R

Teşekkür ederim bunu ekledim başka öneriler olursa onları da değerlendirmek istiyorum biraz bekleyeceğim
  13. R

2k 260hz monitör var belirtmeyi unutmuşum, palit soğutma ve donanımsal olarak makul olabilir mi acaba
  14. R

Selamlar Donanım Arşivi ailesi, Mevcut sistemimde bazı değişiklikler yapmayı planlıyorum ve sizlerden tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. #Mevcut Sistem Durumu: - İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 - Ekran Kartı: RX 6700 XT 12GB Red Devil (Sahibinde'de satışa çıkarttım) - Bütçe: RX 6700 XT...
Geri