rensyy isimli üyenin son içerikleri

1. R

Valorant hesabım haksız yere ban yedi. (10k yatırıldı.)

1739978773 Valorant kafasına göre ban atıyor bende bugün yedim format sonrası kurup oynadm+ herhangi bir hile vs indirmedim benm hesabımda da baya emek ve para yaptırılmıştı aynı şekilde ban yemişim bende senin gibi ticket attm 3-4 güne incelencek dedi + Hwid ban yemişim gibi gözüküyor bu...
  2. R

Svm mode açılınca mavi ekran hatası

baktm olmayınca bilgisayarı sıfırla seçeneğiden ilerledim sonra updateden güncellemeleri yapıp anakart driverindan chipset,lan vs driverlarini yükledim bilgisayarı açar açmaz app Center diye bı uygulamadan chipset,lan vb driverlari kuruyo bı kaç da antivirüs programı var galiba acaba onları...
  3. R

Svm mode açılınca mavi ekran hatası

Valorant oynarken HVCI hatası ile karşılaşıyorum bunun için çekirdek yalıtımını açmam gerek normalde gözükmüyor gözükmesi için biostan SVM mode açıyorum açtıktan sonra Windows mavi ekran veriyo kapatınca Windows açılıyor sebebi ne olabilir ne yapmam lazım acil yardm lazım
  4. R

Windows kurduktan sonra yapılması gerekenler

Bu bağlantıları indirmem mi gerek?
  5. R

Windows kurduktan sonra yapılması gerekenler

İnternetten Windows 10 ISO dosyası indirip flasha yazdırarak format attım Windows update güncellemesini de yaptm bu ekran kartı sürücüleri ise yükledim bu adımdan sonra ne yapmam gerek microsoft visiual c++ yazan uygulama yok onu indirmemmi gerek ? Ya da bu adımdan sonra ne yapmalıyım yardım...
  6. R

Windows kurulum sonrası yapılması gerekenler

Arkadaşlar format ile beraber Windows 10 kurdum gerek anakart driverlarini gerek bios guncellemelerini Windows update bulup tespit ediyor mu? Yoksa benim kendi başıma indirmemmi gerekiyor
  7. R

Windows 10 sonrası hatalar

İnternet uzerinden Windows indirme gibi bir şansım var mı?
  8. R

Windows 10 sonrası hatalar

Kasaya format ve ardından yeni bir Windows 10 pro atıldı yüklenen Windows çok eski bir yazılım oyunlarda aldığım FPS değerini nerede ise 60 70 derece düşürdü bunun sebebi sizce kötü Windows mu?
  9. R

SSD SAĞLIK YERİNDE ? YAZIYOR

Harf disk sentinal uygulamasından ssdnin sağlığına bakıldı sağlık yerinde ? Yazıyordu bu ne demek oluyor 0 mı?
Geri