Rentai isimli üyenin son içerikleri

1. R

3000 Tl bütçe ile kablosuz mouse önerisi

Scyrox v8 almayı düşünüyorum farklı bir mouse önerisi var mı ?
  2. R

Steam Üzerinden A Way Out almak

teşekkürler
  3. R

Bu tarz çıkan oyunların %80'inde oyunu tek bir hesabın alması yeterli oluyor. Diğer arkadaşına kod veya davet atarak oynayacağı kişi de oyuna sahip olabiliyor. Galiba sizin de benim gibi bir şeyleri bilme konusunda eksikliğiniz var araştırma yapmanızı öneririm.
  4. R

Steam üzerinden arkadaşımla oynamak için A Way Out alacağız. Bir kişinin alması yeterli olur mu ? Yoksa ikimizin de alması gerekiyor mu ?
  5. R

Valorant indirme hız sorunu

100 mbps internetim olmasına rağmen valorantı sıfırdan indirirken bu hızda indiriyor
  6. R

Millenicoma geçilir mi

Türk telekom fiber altyapı geldi 1 ay önce ama bizi fibere geçirirken uğraştırıyorlar çözüm sağlamıyorlar üşeniyorlar bildiğin. O yüzden değiştirmek istiyorum. Millenicom 100 mbps taahütsüz 300 tl görünce geçesim geldi ama nasıl hizmet verdiklerini bilmiyorum.
  7. R

Millenicoma geçilir mi

2 aydır Türk Telekomdan internet alamıyorum ve artık değiştirmek istiyorum sizce millenicoma geçilir mi kullanan var mı iyi mi ?
  8. R

20.000Tl bandında iyi mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-8gb-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html üstüne 800 tl daha koyup bunu alman daha iyi olur işlemci bende de var 2 3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum
  9. R

İlk defa hazır sistem alacağım

hep asus msi gibi bilindik isimlere alışık olduğum için gigabyte sıkıntı çıkarır mı diye düşündüm teşekkür ederim cevabınız için
  10. R

İlk defa hazır sistem alacağım

Merhabalar ilk defa hazır sistem alacağım game testlere baktıktan sonra şu sistemde karar kıldım intel i5 12400F Gigabyte rtx 4060 Gigabyte H610M H V2 anakart Corsair 8gb DDR4 3200 mhz ram (x2) Kioxia 500gb M2 ssd (3400mb okuma / 2500mb yazma) Fiyatı 19.800 tl Gigabyte isminden ötürü biraz...
Geri