Renui isimli üyenin son içerikleri

1. Renui

Ram Hızı Sorunu: İşlemci Değiştirmeli Miyim?

anakart ayarlarında xmp yi açmamışsınızdır hocam default olarak 2666 mhz olarak geliyo ram
  2. Renui

35k Sularında Telefon Önerisi

256 gb demek istemiş sanırım arkadaş 😅
  3. Renui

ilk samsung telefonum oldu benim de sırf deneyimlemek için alayım dedim ben de günlük kullanımda hissedilecek şeyler değil bi tek belki kamera eder dediğin gibi
  4. Renui

kanka şöyle diyim fe modeller kırpılmış oluyor düz modeller daha premium hissettiriyo kameradan tut ekranına kadar fe nin avantajı pili daha büyük düz s24 4000 amper s25fe sanırım 4500 dü kamera ekran ve işlemci olarak s24 daha önde malzeme kalitesi de buna dahil
  5. Renui

s24 öneririm fe modelleri değil de düz modeli daha iyi s25 fe yerine düz s24 aldım 4 aydır kullanıyorum günlük işlerimi çok güzel karşılıyor yeni gelen oneui 8.5 ekstradan yapay zeka özellikleri geldi çıtır gibi telefon şarjı çok oyun oynuyorsan yetmeyebilir işe giderken akşamdan akşama şarj...
  6. Renui

Yardım R5 5600g Cpu İçin Gpu Önerisi

aynı işlemciyle 5060ti 16gb kullanıyorum 2k da tatmin ediyor benimki biraz keyif işi ama 😅1080p monitörümü kullanırken de pek sıkıntı yaşamamıştım 20k ya alınabilecek 9060xt bakabilirsin arkadaşların dediği gibi
Geri