Repaer isimli üyenin son etkinliği

• Repaer
    Repaer, AMD RX6650XT Wattman Yeniden :( başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bios swich yok maalesef pini deneyeceğim hocam 10 dakikalık Test sonucu hata 0 çıktı
  • Repaer
    Tamamdır reis deneyip hemen yazacağım şuan başlattım
  • Repaer
    Direkt siyah ekran veriyor hocam tekrar açtığımda driver silinmiş oluyor 1736463978 Hocam pinlerden olduğunu sanmıyorum yaklaşık 1 sene önce çözdüğümde bu...
  • Repaer
    Bunuda denedim reis 2. Defada xmp kapattım acaba ondanmı diye hala aynı maalesef
  • Repaer
    yaklaşık 15 tane driver denedim denemeye devam
  • Repaer
    Hocam düzgün takamasam görüntünün geleceğini sanmıyorum
  • Repaer
    Repaer, Ekran Kartı kategorisinde AMD RX6650XT Wattman Yeniden :( başlıklı bir konu açtı.
    İyi Akşamlar Öncedende Wattman Yediğim Amd RX6650XT Ekran Kartımı 1 Sene Önce Koruma Prizi + Pro Driver İle 1 Senedir Sorunsuz Kullanmaktaydım Ancak Pcyi...
  • Repaer
    Repaer, S24FE AÇILMIYOR YARDIM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    teşekkürler bilgilendirme için yarın servise gidip değişim isteyeceğim gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim burdan
  • Repaer
    Teknoloji şans işi. Bir patide belki bin üretimden biri sorunluydu oda size denk geldi. Kalite,kontrol de geçmiş,her nasıl geçmişse. Benim de başıma geldi...
  • Repaer
    görmüyor maalesef :( 1735765782 reis bugun servise gidip yeni cihaz isteyeceğim
  • Repaer
    açıldı hocam ama maalesef 1 2 sn sonra dondu ve yeniden kapandı şuan açılmıyor tekrardan
  • Repaer
    Boot loop var cihazda. Anakartlık veya yazılımsal bir sorun. Aynısı Xiaomi 13T Pro'da yaşıyorum. 4-5 gündür kapanmadı. Samsung da alsak demek ki kader aynı...
  • Repaer
    haklısın reis ama gerçekten çok bunaldım aldığım güne yazık bu telefona keşke almasaydım sorunlar bitmiyor 1 saattir açılmıyor...
  • Repaer
    muhtemelen donanımsal değilmi hocam 1735682411 garantiye nasıl gönderebilirim acaba
  • Repaer
    Repaer, (Telefon) Teknik Sorunlar kategorisinde S24FE AÇILMIYOR YARDIM başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar iyi akşamlar yaklaşık 1 ay önce s24fe aldım aldığım günden beri bazen sık sık bazen nadir telefon bir anda donup yeniden başlıyordu geçenlerde 10...
Top Bottom