repreiz isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim Ds Damat Kahverengi Deri Cüzdan 779tl

Kaç adet kart sığıyor hocam
  2. R

🔥İndirim Protein Ocean Creatine Cool Lime Aromalı 120gr 152tl

Uygun bir protein tozu lazım var mı kampanya hocalarım
  3. R

Öneri F/P magsafe powerbank önerisi yapabilir misiniz fırsat olursa daha mutlu eder

Çok sağolun hocam çok teşekkürler
  4. R

Öneri F/P magsafe powerbank önerisi yapabilir misiniz fırsat olursa daha mutlu eder

Anladım hocam xiaomide renginden dolayı biraz kadınımsı geldi
  5. R

https://ty.gl/w5v2b9opq0w74 Hangisi hocam sizce
  6. R

12 PRO MAX kulanıyorum bataryayı değiştirmek yerine fazla ağır olmıyan nominal boyutlarda bir magsafe li powerbank arıyorum
  7. R

Bu sistem ne kadara alınır ne kadara satılır hangi fiyata değerlendirilir?

Ne kadar sürede 40 a satılır reisim sence
  8. R

Bu sistem ne kadara alınır ne kadara satılır hangi fiyata değerlendirilir?

Sistem Bileşenleri Listesi • İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci • Anakart: GIGABYTE A620M H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart • Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı •...
  9. R

🔥İndirim 1 ALANA 1 HEDİYE ÇETİNKAYA !

şöyle çektim hocam siyah olan bugün teslim alındı ahım şahım kaliteli bir şey değil ama 600 700 den aşşağı almanız zor olan bir mont heleki 200 e bu montun dikimini yaptıramazsını tekstilde olan bilir zaten açıkça gelmesede çok üzmezdi 300 lira bişey tuttu 1768858670 bir tavsiyem var alcak...
  10. R

🔥İndirim Züber Kolajen Protein Bar 27.5 TL

Oranlar kötü bence
  11. R

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Giyim 1000TL 'ye 400TL Kupon Kodu 🔥🔥

400 tl kuponu nasıl yapabiliriz
  12. R

Yardım Bilgisayar MLD ssdi yerine hardiskimi kulanıyor?

şuan sizce yapmam gereken işlem nedir?
  13. R

Yardım Bilgisayar MLD ssdi yerine hardiskimi kulanıyor?

mrt taraması yapıyorum hocam şuan ilgisi olabilir mi? 1705997001 şöyle bir durum var hocam anldağım kadarıyla çöp bir hdd ye sahibim
Geri