hocam aşırı memnunum lg ultragear va 165hz 1msden buna geçtim ghosting black smearing neredeyse yok gibi ekran ve malzeme kalitesi zaten müthiş msi kalitesi.
ddr5 oldugu icin dual channel olmasının bi anlamı yok. bilgisayarındaki ramin aynısından al. tüketim değerleri aynı olsun ki bi problem çıkmasın. atıyorum sende corsair vengeance 4800 var gidip 5200 alma aynı model aynı seni yüksek dramlisinden al
24 fullhd ips kullanıyorum herhangi bi piksellenme 1080de bile yokken 2k cok ultra olur 24 inç e. kaliteli panel alıcaksan 27 2k tatlıdır hocam öneririrm.
Rekabeti olumsuz etkiler onu söyleyeyim ama max 27yi geçmeyin o zaman. İps panel 1ms gtg 27 bulabilirseniz deneyin beni çok yormuştu 27de rekabetçi oyun oynamak. 24 altın oran bana göre belki daha kücük bile olabilir .
dostum nerden geliyor bu kule tipi soğutucu sevdan? eşdeğer seviyedeki kule tipi soğutucu sıvı soğutucudan daha iyi olamaz bu kadar ısrar etmene gerek yok.
120 mm deepcool almıştım bundan 3 4 ay önce 1100tlye. şuan aynı soğutucunun fiyatı 1500tl, aynı serinin çift fanlı versiyonu 1900tl. deepcool le500 bu düz renk fosfor mavi gibi. 520 versiyonu argb aralarında 200tl var. 120 mm de 5600 icin yeterli fakat ileriye dönük hareket etmekse mevzu 240mm...
5500 kullanıyorum. arkadaşımda 3600 vardı çoğu oyunda benzer fpsleri alıyoruz ama o valo cs gibi islemci yüklü oyunlarda daha iyi fpsler alıyordu ayrıca nedendir bilmiyorum onun bilgisayarının açılıp kapanması tarayıcıya giriş çıkışlar hep daha soft geliyordu kendi pcme göre. zaten 5600...