Şimdi dlss dediğin ekstra bir yazılım mı evet . Yani dlss açılmamış halini karşılaştırdığında 2 kartında görebilirsin ki ya renkler ya da 4080S daha güçlü . O zaman dlss diyosan gitsin 5060ti alsın köklesin dlss i daha güçlü tüm kartlardan . Saf kas gücü= yazılımsız çip gücü olarak dile getirdim
Hİç 2. El piyasasına bakıyo musun bilmiyorum. Ve alırken de içine siner mi bilemem ama zaten oradaki satan kullanıcılar da sattıkları ürünler Max 2 senelik oluyo senin almak istediğin PC özelliklerinde . Çünkü söylediğin işlemci ve ekran kartı zaten 2 yıllık
Örnek olarak 5070ti gibi bir ekran...
Kasa boyutum 300mm , R5 7500f , bütçem en fazla 2500TL bu fiyatlara hava soğutma mı yoksa sıvı soğutma mı almalıyım. Birde ürünü almalıyım öneriniz var mıdır?
Forumdaki başka arkadaşta Rx 6800 xt için daha iyi olduğunu söylemişti bilemiyorum sizce hangisi veya şöyle sorsam daha iyi olur ?
Ben ikinci el R5 7500F ve rtx3080 veya Rx6800xt
Bu iki üründen birini alıp ikinci el ve sıfır karışık bir sistem dizmek istiyorum .
Öyle bir sistem dizmek mi...
Forumdaki başka arkadaşta Rx 6800 xt için daha iyi olduğunu söylemişti bilemiyorum sizce hangisi veya şöyle sorsam daha iyi olur ?
Ben ikinci el R5 7500F ve rtx3080 veya Rx6800xt
Bu iki üründen birini alıp ikinci el ve sıfır karışık bir sistem dizmek istiyorum .
Öyle bir sistem dizmek mi...
Sizce diğer forumdaki kişilerin söylediği gibi Rx 6800 xt nin öldüğü gibi söylemler doğru mu? Ve ekran kartını alırken furmart'taki sıcaklık testlerine dikkat etmem sizce yeterli ? Yani daha doğrusu
Bu iki ekran kartından birisini almak istiyorum. Testlerde ortalama aynı değerleri veriyorlar sizin tavsiyeniz veya görüşünüz ne olur. Veya başka bir ekran kartına mı yönelmeliyim çünkü 10.000 lira civarına veya 12.000 lira civarında ekran kartı almak istiyorum ikinci el olabilir.
Bilgisayarı aktif olarak olarak her gün kullanılmakta. 1 yıldır bir sıkıntı çıkmadı ama bugün Power tuşuna bastığımda açılmadı. Ardından tek tek portları çıkarttım RAM'leri çıkartıp taktım sonra açıldı aradan 5 dakika geçmeden kasmaya başladı aniden kapandı. Buradan sonra da kasa üzerinde yanan...