rerenmert isimli üyenin son içerikleri

1. R

₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

Kargoyla alakalı bu konu büyük ihtimal hocam olay, bazılarınınki diğer kargolarla verildi benimki singpost ile verilmişti. 1704873183 Bilip bilmeden konuşanlar diyorsunda ondan dedim, sevgiler.
  2. R

Ücretsiz kargo seçtim onunla alakası yok 1704873010 Sallamadan önce herşeyden emin ol öyle konuş, insanlarıda suçlama, yaptığın ayıp.
  3. R

Kargolar farklı olabilir hocam. Benimde cumartesi türkiye ye gelmiş olarak görünüyor.
  4. R

Arkadaşlar paket türkiyede mi diye takip etmek isteyen olursa PTT kargo takip kısmından, verilen takip kodunu yazarak ücrete ve nerede olduğuna bakabilirsiniz haberiniz olsun bilmeyenler varsa. 1704788029 Bende bilmiyodum tecrübe oldu :) Trde kablosuzlarını 300 500 fazla ödeyerek alabilirdim...
  5. R

Ben konudaki 2.klavyeyi almıştım hocam, 1300 e yakın gelecek vergiyi ödeyince. Umarım sizlere çıkmaz.
  6. R

Ödediğim ücretin %32 sine denk geliyor nerdeyse.
  7. R

Bana vergi yansımış maalesef 😕
  8. R

🔥İndirim 🔥 🔥 PBT DOUBLESHOOT OEM PROFILE KEYCAPS 2SET 530TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

AJAZZ ak992 için uyumlu mu acaba hocam, birde bunların uyumlu olup olmadığını nereden anlıyoruz acaba bizde öğrensek :)
  9. R

Yardım iPad 9.nesil eksi yönleri nelerdir ?

Hocam 0-100% şarj dolumu ortalama kaç saate oluyor acaba bilgi verebilirmisiniz ? Teşekkürler.
  10. R

İpad ilk şarj nasıl olmali

Ortalama kaç saatte 0 - 100% şarj oluyor hocam acaba bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler
  11. R

₺880 - Ajazz AK992 Retro Mekanik Klavye

Ürün aynı olsa bile kargoları farklı firmalara veriyorlar demekki :)
  12. R

₺880 - Ajazz AK992 Retro Mekanik Klavye

Yun express nerede yazıyor hocam? Bende mesela singapore post sayfasına yönlendiriyor.
  13. R

🔥İndirim YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK

Bende https://www.whatgeek.com/products/ajazz-ak992-mechanical-keyboard?_pos=1&_psq=Ajazz+ak992&_ss=e&_v=1.0 Ajazz AK992 aldım meğerki kabloluymuş :D birinci falsoyu oradan yedik bidaha yemeyiz umarım :)
  14. R

🔥İndirim YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK

Aynen hocam satın alırken istemediler veya ben görmedim gibi sonradan maille ulaşmışlar yolladımda cevap gelmedi daha :)
Geri