reso061 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Razer Huntsman V3 Pro Ayarları

Hayırlı olsun hocam ne kadara aldınız
  2. R

Yardım Gigabyte Mo32u2 Kullananlar Bakabilir mi

Parlaklık 0 hocam
  3. R

Hocam ekran siyah olan yerlerde ses azalıyor renkli beyaz kısımlarda ses oturduğum yere kadar geliyor normal mi onu da anlamadım kullanan bir kaç kişi ile görüştüm bazıları ses geliyor bazıları gelmiyor diyor.
  4. R

Herkese merhaba, MO32U2 monitör kullananlar arka tarafında coil whine benzer bir ses olan var mı dikkat ettiniz mi acaba bu ses normal mi?
  5. R

❌İndirim Bitti! Gigabyte Mo27u2 4k 240hz Qd-OLED Monitör 31.999₺+ Peşine 9 Taksit!

hocam tam bu şekilde değil ama benziyor ses siyah renkte azalıyor renkli yerlerde yükseliyor
  6. R

❌İndirim Bitti! Gigabyte Mo27u2 4k 240hz Qd-OLED Monitör 31.999₺+ Peşine 9 Taksit!

bu monitörün mo32u2 modelini kullanıyorum coil whine sesine benzeyen bi ses geliyor parlaklık en düşükte oldugu halde monitör kapalı olduğu zaman ses azalıyor kullanıp bu şekılde bi sorun yaşayan var mı acaba
  7. R

Led Sis Farı Muayneden Geçermi

Hocam geçen ay muayene girdim çalışanlara sordum 2 si geçmez dedi benım arabaya bakan sis lambalarını açmadı ama normal farları taktım ben bilginiz olsun
  8. R

MSI MAG B850 Tomahawk Max Wi-Fi BIOS'unda EXPO seçeneği yok

selam hocam aynı anakartı kullanıyorum bende böyle bi sorun yok ramlerim gskill trident z5 neo
  9. R

🔥İndirim 🔥Razer Cobra Pro Kablosuz Mouse 3.196 TL 🔥

böyle bi sorun yaşamadım ben hocam yan kısımları eridi yazmış bazı arkadaşlar sanırım fareyı tutma ile alakalı bende bu şekilde bi sorun da olmadı
  10. R

77 gr hocam yanlış yazmışlar
  11. R

hocam 0850 222 56 56 numarayı arayıp sipariş verebilirsin ödemeyi telefon ile yapıyorsun
  12. R

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

hocam rakam yüksek siz bilirsiniz 1 yıl garanti ben olsam girmezdim bu işe bu yüzden iade olmuş bence
  13. R

evet hocam undewolt yapıyorlar sesi duymamak için ama siz bence test edin sonucta 2. el yuksek rakamlar risk almamak lazım
  14. R

hayırlı olsun hocam güle güle kullanırsınız coil whine sesinden iade olabılır ona dıkkat edın
Geri