respawies isimli üyenin son içerikleri

1. respawies

50 55k civarına en iyi hazır sistem önerisi

9070xt + 7500f li sistemler en mantıklısı olur hocam
  2. respawies

CS2 SKİNLERİ VERGİLENDİRME

Yok hocam maalesef tamamı kasa
  3. respawies

CS2 SKİNLERİ VERGİLENDİRME

Merhabalar, çok kaynak olmayan ve herkesin bir şey olmaz çek dediği bir konuda sorum olucak. Elimde 400.000₺ değerinde cs2 skini mevcut. Bunları nakite çevireceğim ama araştırdığım kadarıyla bu rakamlar riskli değerler. Vergi dairesi yıl sonu 100.000₺ üstü ödemeleri ticari varsayıyormuş...
  4. respawies

VPN IP ADRES Sorunu

Teşekkürler. Hız kaybı yaşadığım için sordum ama araştırdığım kadarıyla en güvenlisi buymuş
  5. respawies

VPN IP ADRES Sorunu

Merhabalar, konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip değilim. Örnek veriyorum Bir siteye 3 hesapla 3 farklı bilgisayardan giriş yapıyorum. IP adresimi gizlemek için vpn kullanıyorum tüm bilgisayarlarda. IP adresim değişiyor ancak tüm pclere baktığımda IP nin ilk 3 kısmı aynı sadece sondaki sayı...
  6. respawies

AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASRock Radeon RX9060XT ekran kartlı sistem alınır mı

Pek mantıklı bir tercih olduğunu düşünmüyorum. Hem kendini ddr4 sistemlede kısıtlamış oluyosun ileri dönük olmuyor. Tek tek alsan zaten bu fiyattan uyguna geliyo bile olma ihtimali yüksek
  7. respawies

BU SİSTEMİ ALDIM SİZCE NASIL

Bu sistemi aldım Tek tek topladığımda 4-5 bin civarı kâr bırakıyor. Bazı parçalar içime sinmedi sizin fikriniz nedir. Kasa psu beraber olduğu için aldım ancak çok içime sinmedi. Ekran kartının sapphire olması iyi bir tercihmi bilemedim.
  8. respawies

STEAM OYUN YASAKLANMASI YAZISI 7 YIL SONRA HALA DURUYOR

Merhaba, yabancı ve türkçe forumlarda 7 yıl dolmadan önce detaylıca araştırmıştım ve 7 yıl süreyi geçmesine rağmen profilimdeki kırmızı " Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması | Bilgi En son 2624 gün önce yasaklandı Yasaklama Geçmişini Görüntüle" yazısı hala duruyor. steam destekle iletişime...
  9. respawies

STEAM SİZDEDE YAVAŞMI?

Merhaba, uzun süredir özellikle topluluk pazarında olmak üzere steamda aşırı yavaşlık hissediyorum. özellikle topluluk pazarında sürekli "hata oluştu" gibi hatalar verip çökmesi ve sürekli sayfayı yenilemem gerekmesi artık mental olarak yoruyor beni. Sizdede öylemi yoksa benmi sorun yaşıyorum...
  10. respawies

STEAM VAC YAZISI KALKMADI?

Anladım teşekkürler. Zaten VAC kalkmıyor sadece profili kirleten kırmızı yazı görünmez oluyor.
  11. respawies

bazı kişilerde kalkmış gözüküyor bazılarında duruyor o nasıl iş anlamadım 🤠
  12. respawies

Merhaba, uzun süredir doğru olduğunu sandığım birşeyin maalesef gerçek olmadığını öğrendim yada bir sorun var. İnternette araştırdığınızda heryerde 7 yıl yani 2555 günü geçen VAC yasaklanmalarının profildeki kırmızı yazısı silindiği söyleniyor. ve bu yazı sadece steam çalışanları ve yetkililere...
  13. respawies

STEAM TOPLULUK PAZARI FİYATLARI

Merhaba, tam olarak mantığını çözemediğim için sorma gereği duydum. elimde CS2 den bir bıçak var "Shadow daggers tiger tooth FN" bunun topluluk pazarı fiyatı 6900 tl bandında gözüküyor. ama yabancıların fiyatlandırmalarına ve ortalama satış fiyatlarına baktığımda 165 + 15 dolar ekstra floattan...
  14. respawies

★ Gölge Hançerler | Kaplan Dişi FN 0.007 FLOAT DEĞERLİMİ

bak bunu dedin bi oh dedim eyvallah daredevil kardeş
  15. respawies

★ Gölge Hançerler | Kaplan Dişi FN 0.007 FLOAT DEĞERLİMİ

navajayı bynogamede 5100tlye koyuyordum ilana tıklayan bile olmuyodu. gölge hançerin* piyasasına baktım 5500 civarına gidiyodu normal floatlısı. bende bunu 5800-6000ya satarsam kurtarır diye düşünüp aldım 1698620486 gölge hançer 1 ayda 20den fazla satmış navaja 2 tane satmış arada çok büyük...
Geri