Benim başıma gelseydi "eski kedim" olarak bahsederdim büyük ihtimalle. Ne kadar kedimi sevsem bile kumu varken başka bir yere tuvaletini yapmasını asla...
öncelikle aradaki çoğu mesaja bakmadım, parçaların güvenliğini sağlayın, anakartı en son denemeniz zararınızın boyutlarını belirlemede etkili olacaktır...
Dostum kasayı sökerken hangi kabloyu nereden çıkarttım emin değilim demişsin de, bilgisayarın power yani kasadaki start tuşunun kablolarını vs. anakartta...
Hayır ıslak mendilin içindeki diğer bileşenler anakartın üstünde kalabilir özellikle su bu sefer kısadevre olmayacaksa bile olur. İzopropil alkol ve...
Hahaha atanlar iyi misiniz olum komik bir şey mi var ? Burada birilerinin kaç zamanlık emeği bir günde yazık olmuş. Herkesin bilgisayarını annesi babası...
İzoproil alkolü sadece eczanede bulabildim orada da %75 saflıkta verdiler yağsız kontak spreyi alıp denicem olmadı garantiye göndericem ama kullanıcı hatası...
İzopropil alkol veya %80 alkol üzeri kolonya ile temizleyip kurulamak lazım. Kurularken tüylü bez kullanılmaması lazım statik elektriklenme riskini düşürmek...
S.a kank wd40 denedinmi
1730332658
Buna benzer bir olay yaşadım kart temizleme sıvısı ile wd40 ile parçaları sırıl sıklam yaptım 1 saat civarı bekleyip...