Selam arkadaşlar,
Kaido House arabalarım için fotoğraftaki gibi geçmeli bir pleksi vitrin yapmak istiyorum. Hazır almak yerine kendim çizip lazerde kestireceğim. Ama teknik çizimi bir türlü oturtamadım. Parçaların birbirine nasıl geçeceğini, sağlam durması için nasıl tasarlanması gerektiğini...
Selam arkadaşlar,
Kaido House arabalarım için fotoğraftaki gibi geçmeli bir pleksi vitrin yapmak istiyorum. Hazır almak yerine kendim çizip lazerde kestireceğim. Ama teknik çizimi bir türlü oturtamadım. Parçaların birbirine nasıl geçeceğini, sağlam durması için nasıl tasarlanması gerektiğini...
Arkadaşlar ram arayışındayım millet öyle fiyatlardan öyle ramlere sahip oldular ki sahibindende fahiş fiyatlardan satılmayı bekliyorlar malesef ihtiyaç sahibi bizler alamadık tekrardan böyle bir indirim olur diye alamıyorum da hiç bir zaman akıllarda bir ton soru 20k ya milletin aldığı ramlere...
x
xDrive Anka dediğiniz o Klasikleşmiş oyuncu koltuklarından biraz daha uzaklaşıp daha rahat bir model oturma alanının genişliği ve bel desteği kafa desteği olarak Deneyimlediğim ergonomik olarak gayet f/p koltuktur