Yeni çıkmış olan RX 7800 XT'li bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Kendi parçalarımı seçtim, ancak sizin fikirlerinizi de almak istedim. İşte planladığım sistem:
Anakart : Gigabyte A620M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Bilgisayar kasası : DarkFlash DK431 4x12 CM Fanlı Mesh Panel...
Hocam bazı programlar manyak otomatik ödemeyi kabul edersiniz gibi madde koymuşlar iptal etmek için ticket falan atman lazım adamlar da cevap vermiyor uğraş dur sonra.
Hocam mesela aldık diyelim adamlar otomatik ödeme talimatı koymuşlar 1 ay sonunda o gün geldiğinde ne olacak? Ana kredi kartımdan herhangi bir ödeme talep edebilirler mi? Birde hadi diyelim o karta otomatik ödeme talimatı koydular ben o kartı iptal ettim o kart artık kullanılmaz hale mi geliyor...
1. Soru
Merhaba arkadaşlar kredit card generator sitelerini kullanmak, bunlar ile programların 1 aylık denemelerini almak yasal mı? Kendi kredi kartı bilgilerimi her yere yazmak istemiyorum güvenlik açısından ve kartı tanımlattığım zaman içinden otomatik kesebilme riski de var.
2. Soru
Şu an...
DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler burada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı bir şekilde çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz.
Arkadaşlar merhaba M2 SSD almak istiyorum ama kafam çok karışık. Kingston 512 GB KC3000 bu SSD DRAM varmış bu SSD yi önerir misiniz? Ya da buna benzer SSD ler varsa önerinizi alırım.