Restyw isimli üyenin son içerikleri

1. Restyw

Hangi Mouse Almalıyım?

https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-ms966se-kablosuz-gaming-mouse-3-mod-baglanti-10000-dpi-rgb-bt-v5-2-p-HBCV00009O24S0?magaza=Hepsiburada https://furylevel.com/furylevel-z1?Renk=Beyaz https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DZHLX8Y7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AX7PT1QHGGDCD&psc=1 bu üçü...
  2. Restyw

1000 TL Kablosuz Beyaz Mouse Önerisi

1200 tl ye furylevel z1 vardı ama kafama çok yatmadı beyaz olması lazım ve şarj istasyonu ve hafif olursa iyi olur
  3. Restyw

9500 tl ye Bu sistem alınır mı??

Idarelik bir sistem almak istiyorum hani PUBG Valorant CS oynayacagım sehir disindan alima cok guvenmiyorum ama uygun olursa alabilirim i5 8400. RX 580 8 GB 16 GB RAM. ASUS Prime 360mk. 9500 TL'ye bunu almali miyim sizce siz ne onerirsiniz? bütce 10k
  4. Restyw

İtem Satışdan Rust alınır mı??

acelem yokta sizce tahminen ne zaman indirime girer mart civarı filanmı
  5. Restyw

İtem Satışdan Rust alınır mı??

Rust oynamayı çok seviyorum fakat kendi hesabımda yok onun çin almayı düşünüyorum rust da çk nadir indirime girdiği için ucuza başka siteden almayı düşünüyorum oda itemsatış da 121 başarılı satışı var ve değiştirilebilir e mail ve şifre avantajı var fiyatı ise 375 tl sizce alınır mı??
  6. Restyw

Magnet internet alınır mı??

12 megabit olması lazım hocam yanlışmıyım?
  7. Restyw

Sınırsız tarifeye 500 tl dediler ondan düşünüyorum
  8. Restyw

Bimcell zaten turktelekom altyapısını kullanmıyorum ben bimcell kullaniyorum
  9. Restyw

Türktelekom
  10. Restyw

Daha baglatmadik yarın gorusecez acaba ping sorununu çözemezmiyiz
  11. Restyw

Konteynerda oturduğumuz için öncelikle kendi 16 megabit internetimizi tasitmak istedik ama altyapı olmadığı için bize magnet önerdiler sınırsız 500tl kendimde konteynerda bimcell hat kullanıyorum aşırı ping olmuyor acaba magnet nasıldır ping sorunu cikarirmi aşırı fazla ?
  12. Restyw

Superbox çok ping im olurmu?

Konteynerda oturuyorum ve altyapı olmadığı için tek çözüm süperbox turkcell hattım ile aşırı ping olmadan oyunlar oynuyodum turkcell superbox bağlatsam ping fazla olurmu oyunlarda sıkıntı çıkarırmı?
  13. Restyw

Yanımdaki okulda altyapı var ama bizde yok?

Hocam burda aslında direkte var bi türktelekomlamı konussam ne yapsam
  14. Restyw

Yanımdaki okulda altyapı var ama bizde yok?

Malatyada konteynerda yaşıyorum ve 15 20 metre yakınımda ortaokul var ve orada internet altyapısı var ama benim konteynerımda yok acaba nasıl altyapı getirtebilirim konteynerıma ? Not: superbox ping sorunu olduğu için ve pahalı olduğu için almak istemiyorum.
  15. Restyw

Bilgisayarımda USB girişi kalmadı ne yapacağım?

coğaltıcı alman pc yi yakmaz mikrofon içinde taşınabilir ses kartı alabilirsin bende kullanıyorum sıkıntı olmaz
Geri