Resul07 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Monitör Tutucu Önerisi

Demirin arkasına yapılmaz mi
  2. R

Monitör Tutucu Önerisi

Ben de de bu masanin L versiyonu var diyebilirim. Ama demirin üstünden mi yapacağız şimdi 1780288760 Ben çok sanıyordum da 2 cm var demirin kalınlığı da 1.5 cm yani. 3.5 4 cm den sonra masa geliyor içeriye olurmu hocam yoksa Demir üstüne mi yoksa o 2cmlik yere mi olur ? Cevap verirseniz sevinirim.
  3. R

Monitör Tutucu Önerisi

Senin Demir çok kalın mi
  4. R

Monitör Tutucu Önerisi

Benim masamın demiri biraz kenarlara yakın olduğu için Trendyol da ki popüler markaların tutucuları ve klasik tutucular tutmayabilir ya da onların ayarı varmı ne yapabilirim?
  5. R

75 Klavye Önerisi Lazım

Windows olayını araştırdim hocam çok mantıklı birşeymis ama önerdiğiniz model 1k Hz değilmi yani daha iyi modeller de bulunur
  6. R

Uygun Mouse Pad Önerisi

O siteden sevdiğim tasarımı alabilirim teşekkürler
  7. R

Uygun Mouse Pad Önerisi

Steel series in kiler çok klasik geliyor ama malzemesi mi iyi 1780248811 Xraders iyidir hocam sağolun 1780248842 Kimine göre iyi geliyor öyle animeli seyler
  8. R

Uygun Mouse Pad Önerisi

Yani ucuz düz siyah almak daha iyi 1780248241 Bir mouse pad a bu kadar bütçe ayırmak istemiyorum
  9. R

Uygun Mouse Pad Önerisi

E sporcu değilim ama PC alınca fps oyunları oynamayı düşünüyorum
  10. R

Uygun Mouse Pad Önerisi

Attığın ürün güzel bir şeye benziyor ama çok anlamıyorum kayma falan önemli diyorlar 1780247370 O kadar para verdikten sonra belki şekilli şeyler de alabilirim 1780247413 Hocam kayması iyi mi malzemesi falan
  11. R

AMD Ryzen 5 7500f E Soğutucu

4 bakır boru olduğu için gerek yok 6 li var bu fiyatlara
  12. R

Uygun Mouse Pad Önerisi

Mouse pad e ihtiyacım var Mouse pad piyasasını bilmiyorum ama bir mouse pad a çok para vermek ye istemiyorum ona göre önerirsin maksimum 1000 TL lik falan.
  13. R

75 Klavye Önerisi Lazım

Bu güzel olur teşekkürler 1780246096 Aleykümselam yorumun için teşekkürler, dediğin model (Ajaz) mantıklı bir tercih gibi duruyor ama daha ucuza yukarda bir arkadaş demiş hotel 75 önermiş o da benim için mantıklı seçenek gibi duruyor. Ayrıca benim mouse da onu alacağım ile aynı siteden oluyor...
  14. R

75 Klavye Önerisi Lazım

%75 klavye önerisi lazım Türkçe Q 8k Hz Olması lazım Manyetik ya da mekanik hangisi daha iyi bilmiyorum Bütçem 2500 civarı Maks 3k
  15. R

Klavye Mouse Önerisi

Mouse ulugames olsun o zaman bir tane klavye onerirmisin %75 Türkçe Q
Geri