Hocam çift ekran kullandığım için oyun oynarken yanda film yada benzer bir şeyler açtığımda oyunlarda bazen takılma oluyor ram kullanımı yüksek oluyor ondan dolayı 16+8 yapmayı düşündüm fakat uyumsuzluk yaşarım diye çekindim açıkcası ondan dolayı 16 16 diye düşündüm çok ram tarafında bilgim yok
Merhaba Beast R68 HE PRO 8K Hz Wireless Kablosuz Manyetik Switch Klavye modelini beğendim.
Beyaz Setup var şuanda bu klavye güzel gider fakat bunun gibi kablosuz manyetik switch ve kablosuz olan klavye modeli var mı yada bunu alıp kullanan var mı? Memnun mu şuanda Bütce 3000 e kadar olabilir...
Merhaba Nintendo Switch oled aldım başlangıç oyunları olarak ne oyunlar önerirsiniz Hades aldım hade oynuyorum bunun gibi savaş oyunu yada safe kafa dinlemelik oyun önerileriniz,Şunu kesin oynamalısın dediğini oyunlar var mı
Merhaba nintendo switch oled cihazı var elimde yeni aldım ve online shop mantığına çok hakim değilim.
Birkaç video izledim fakat Nintendo Switch Online üyeliğinde hangi paketi almalıyım nasıl ucuza oyun alırım.
Switch online üyeliğini A ülkesinden alsam b ülkesinde de switch online üyeliğim olur...
Anakart :Gigabyte H610
İşlemci: İ5-12400F
Ekran Kartı: GIGABYTE Geforge RTX 3060Ti
Bu özelliklere uygun kule tipi fan alacağım fiyat performans ürün önerisinde bulunabilir misiniz
Merhaba,
Kablosuz kulakiçi kulaklık alacağım fakat çok seçenek var.
İş için alacağım günlük kullanımda da yolda işe giderken müzik dinleyeceğim ama önemli olan görüşmelerdeki performansı gürültü engelleme özelliği olmalı dışarıdan sesleri almamalı ve sesimi karşıya temiz vermeli
Merhaba;
Ajazz AJ159 APEX ve Ajazz AJ159 Pro modelleri arasında kaldım ve fiyatlarına baktığımda bazı sitelerde aralarında 100tl var bazı sitelerde 1000 tl açıkcası hangisi orjinal mal hangisi değil ayırt edemedim sizde bu ikisi arasında hangi ürünü tercih etmeliyim ve orjinal linkleri varsa...
Merhabalar aktif gürültü engelleyici özelliği sağlam olan yüksek kalabalık ortamlarda dış sesleri konuştuğum kişiye yansıtmayacak bir kulaklık arayışı içerisindeyim işten dolayı sürekli konuşma içerisindeyim ve etrafım kalabalık etraftaki sesleri konuştuğum kişiye vermemesi gerekiyor mikrofonu...
Hocam ram konusunda bilgim olmadığı için orta segment dedim bütçe belirtmedim orda bütce kısmının olduğunu biliyorum zaten ram piyasasını hiç bilmediğim ve uyumluluk kriterlerini hiç bilmediğim için saçma bir bütce veya fiyat aralığı belirtmek yerine orta segment dedim önyargılarını kırmanı...