Resullls isimli üyenin son içerikleri

1. Resullls

Samsung A55 vs İPhone 11

Kanka bir kaç hafta da Bi post atarım hafta da 1 2 de story atarım o kadar
  2. Resullls

Samsung A55 vs İPhone 11

Merhaba 16k bütçe 0 A55 mi alırsam daha mantıklı olur yoksa 2.el temiz İPhone 11 mi? Benim için gerekenler fotoğraf kalitesi, oyun ve cihaz performansı
  3. Resullls

Telefon önerisi Yurt içi

Hocam zaten normalde bütçem 20k ben fazlasıyla zorladım bütçemi
  4. Resullls

Telefon önerisi Yurt içi

Samsung ve İPhone dan şaşmam. A55 alma yerine 2.el İPhone 12 alırım daha iyi. 3 4 sene kullanırım
  5. Resullls

Telefon önerisi Yurt içi

Kanka 256 gb fiyatlarına baktım 24 25k falan 1742744176 En az 256 gb olsun istiyorum. Onlarda 24 25k falan
  6. Resullls

Telefon önerisi Yurt içi

23,000 TL bütçem var. Yeni cep telefonu alacağım. Parası önemli değil. Bütçemi geçmesin yeter. Benim için önemli olanlar batarya, kamera, kamera fps değeri, oyun ve kozmetiği. Beni 2 3 sene götürsün yeter. En az 256 gb.
  7. Resullls

İPhone 12 vs Samsung A 55

Fiyatı önemli değil beni 3 4 yıl kasmadan götürsün ön arka kamerası güzel bataryası iyi Bi telefon lazım
  8. Resullls

Neye dayanarak A55 al diyebiliyorsun? Ben saatlerce özelliklerine, performanslarını baktım. Arada kaldığım için sormak istedim. Bir dayanak göstermen lazım. 1742723036 Hocam samsung ve İPhone dan şaşmam
  9. Resullls

İyi günler 25 bin TL ye kadar bütçem var. 2.el İPhone 12 mi almalıyım yoksa 0 Samsung galaxy a 55 mi emin olamadım. İPhone 12 nin antutu puanı daha yüksek, ama batarya yeterlilik konusunda emin olamıyorum. Yani gün içi oyunlarda oynarım beni 2 3 yıl idare etsin düşüncem var. Şimdiden teşekkür...
Top Bottom