herneyse ben konudan burdan sonra çıkıyorum konu sahibine benim önerdiğim pcyi almasını öneririm ve memnun olacağına %100 eminim attığım pcnin detaylarına ilk sayfadaki mesajımdan ulaşabilirsin
1722454310
ne demek burdan sonrası senin kararın
evet söylemeyi unuttum bu durumda var ancak yinede bu amdnin teknolojisinin çokta kötü olduğu soylenemez nvidiada yılların bilgisi olduğu için daha stabil o özellikler sadece
1722454184
herkesin kendi tercihi tabikide düşünücene saygı duyuyorum ancak bana kalırsa daha teknolojik ve daha stabil...
ben aldıgımda daha 4060 çıkmamıştı 3060 vardı bende ilk aldıgımda rx daha ucuz daha iyi diye almıştım yine tebilondan almıştım r5 5600 ve rx6700xt li bir sistem fan sorunu yok ve ben cızırtı sesine denk gelmedim 6 ayda 1 watman hatasına denk geliyorum 2. kere gördüm bir daha görmemek umuduyla...
örnek olarak benim okuldaki bir fen hocama ben 6600lü sistem topladım kullandıktan sonra pcyi 6 ay boyunca (oynadığı oyun lol ve valorant sadece) ekran kartından cızırtılar gelmeye başlamış pcyi kapatıp açmış görüntü gitmiş iade etti kartı nvidia geçti allahtan geçmişim diyor bana
inan bana var belki 7000 serisinde azalmıştır demek istiyorum ancak 7000 kullanan arkadaşlarım bana şikayete geliyor her ay
1722452721
valorant csgo ve ara sıra call of duty giriyorum ben hocam
canım ben diyorum zaten performans olarak 7700xt daha iyi ancak driverları inanın bana sıkıntılı bir süre sonra performans düşüklüğü yaşanıyor amd ekran kartlarında aktif amd kullanıcısıyın diyorum
1722452555
şans işi onların hepsi seninkide yüksek şans olmuş biraz