Reunand isimli üyenin son içerikleri

1. R

Bu pcyi almak istiyorum ama abim önermiyor

herneyse ben konudan burdan sonra çıkıyorum konu sahibine benim önerdiğim pcyi almasını öneririm ve memnun olacağına %100 eminim attığım pcnin detaylarına ilk sayfadaki mesajımdan ulaşabilirsin 1722454310 ne demek burdan sonrası senin kararın
  2. R

evet söylemeyi unuttum bu durumda var ancak yinede bu amdnin teknolojisinin çokta kötü olduğu soylenemez nvidiada yılların bilgisi olduğu için daha stabil o özellikler sadece 1722454184 herkesin kendi tercihi tabikide düşünücene saygı duyuyorum ancak bana kalırsa daha teknolojik ve daha stabil...
  3. R

ben aldıgımda daha 4060 çıkmamıştı 3060 vardı bende ilk aldıgımda rx daha ucuz daha iyi diye almıştım yine tebilondan almıştım r5 5600 ve rx6700xt li bir sistem fan sorunu yok ve ben cızırtı sesine denk gelmedim 6 ayda 1 watman hatasına denk geliyorum 2. kere gördüm bir daha görmemek umuduyla...
  4. R

sülalecek değil tabikide 3 arkadasım ve 1 hocam sadece 1722453359 hocam bende rx6700xt modeli var
  5. R

katılıyorum zaten toxicliğe gerek yok tabikide bende yasadıklarımı anlattım anlayış gosterdiğin icin tesekkür ederim <3
  6. R

konu sahibi kardeşim sen benim attığım pcyi al ve attıgım değiştirmeleri yap (işlemci ryzen 5 7600, anakart b650m-b, ram 16x2 corsair)
  7. R

örnek olarak benim okuldaki bir fen hocama ben 6600lü sistem topladım kullandıktan sonra pcyi 6 ay boyunca (oynadığı oyun lol ve valorant sadece) ekran kartından cızırtılar gelmeye başlamış pcyi kapatıp açmış görüntü gitmiş iade etti kartı nvidia geçti allahtan geçmişim diyor bana
  8. R

inan bana var belki 7000 serisinde azalmıştır demek istiyorum ancak 7000 kullanan arkadaşlarım bana şikayete geliyor her ay 1722452721 valorant csgo ve ara sıra call of duty giriyorum ben hocam
  9. R

ben ve çevremdeki 4 amd kullanan arkadaş her ay nöbete çıkıyoruz bilgisayarların hataları yüzünden
  10. R

bak benim mesajım 1. sayfada fotoğraflarını attım ben sana altta
  11. R

bunların hepsi sıfır ekran kartları amd ile bir süre sonra ekran kartlarındaki performans düşüklüğü göze batacak şekilde azalıyor
  12. R

canım ben diyorum zaten performans olarak 7700xt daha iyi ancak driverları inanın bana sıkıntılı bir süre sonra performans düşüklüğü yaşanıyor amd ekran kartlarında aktif amd kullanıcısıyın diyorum 1722452555 şans işi onların hepsi seninkide yüksek şans olmuş biraz
  13. R

oyun performansı olarak 7800xt tabikide daha iyi ancak memnuniyetle ve sorunsuz sistem ile ilgili bu konu
  14. R

konu sahibi bu sistemi al ve pişman olmadan doya doya oyunlarını oyna
  15. R

bence bu kavgayı burda bitirelim
Geri