Hocam peki neden logitech önerdiniz aradaki fark nedir bende biraz baktım ama sensör olarak nzxt daha iyi değil mi ?
1724257896
Hocam peki neden logitech önerdiniz aradaki fark nedir bende biraz baktım ama sensör olarak nzxt daha iyi değil mi ?
Arkadaşlar aldığım mouse değişime gitti ve firma bana 2 tane gaming mouse önerdi ve kararsızım iki mousedan birin seçmem gerekiyor sizce hangisi en mantıklı olur lütfen nedeni ile birlikte yazar mısınız gündelik kullanım ve oyun için ???
1-)...
Dostum bunun ülkenin ekonomisiyle ne alakası var? Burda aldığın malın o anki değerini veriyorsun sen gidip desenki ben 1 yıl önceki değerini verecem desen sana delimi derler ama adam bana bunu söylüyor.
Arkadaşlar merhabalar 2023 yılında itopyadan nzxt lift white mouse aldım mouseda ilk geldiğinden beridir sorun vardı itopyayı aradım arena bilgisayara gönderin dedi gönderdim arena bana sorun yok dedi ama farede bulunan scroll ve sağ tuş sorunlarırndan sadece sağ tuş sorunu çözülmüştü. Scroll...
Hocam böyle işlemcilere işkence ediyorsunuz derken ? 4.4 ghz düşük mü hocam bilmedimiden soruyorum olması gerken nedir ? ben işlemcinin ömrü kısalmasın diye öyle yapmıştım ama
1719347217
Hocam gözüme kestirdiğim kule tipileri var ama fiyatlar inanılmaz şiştiği için idare etmeye çalışıyorum...
Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5600 ve stok fanlıkullanıyorum. Az önce termalini değiştirdim. termalini değiştirmeden önce cinebench r23 açınca bazen pc kendini kapatıyordu sıcaklıktan ötürü yada 98,99 ları görüp ben korkudan kapatıyordum. az önce termali değiştirince direkt cinebench r23 testine...
Ya ben geçen aylarda telefonuma yükledim ama bir şeyler satın almadım oaralar. Yorumlara bi indim adamlar 800 Tllik şarjlı tornavida setini 150 TL'ye almışlar ilk sipariş indirimden kafaları yersin ya
Asus GT301 Kasaya Thermalright Phantom Spirit 120 Sığar mı ?
Sistem Parçaları Asus Dual RX 6700 XT, Asus B550M-K, XPG 8GB 3200 ( Ramlar işlemciye yakın olan ilk slotta değil işlemci fanının ramlere çarpmama olasığı var
https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel#reviews
Bu nasıl hocam