Revenantzy isimli üyenin son içerikleri

1. R

Çözüldü✓ 960GB veya 1TB 2.5'' ssd önerisi

hocam işte büyük ihtimal sizdeki PCIe 3.0 olduğu için bende ise PCIe 2.0 var yani ben yine 500 civarı hız alırım
  2. R

hocam dediğiniz dönüştürücü olayını donanım arşivinin videosundan az önce baktım ve sata ssd den daha fazla performans almak için PCIe 3.0 gerekiyormuş benim anakartımda ise sadece PCIe 2.0 bulunuyor yani normal bir sata ssd almaktan tek farkı benim için ekstradan kablo bağlamamak olur o yüzden...
  3. R

anakartımda başka m2 slotu olmadığı için 2.5'' bir ssd arıyorum hatta üç tane ssd buldum depolama birimlerinden pek anlamadığımdan nasıl olduklarını veya bütçeme uygun önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim benim bulduklarım: Kingston A400 960GB 2.5'' ADATA SU650 1TB (su serisi yanlış...
  4. R

Çözüldü✓ 1000 TL bandında mouse önerisi

biraz bütçemi aşarak dediğiniz ajazz aj159pro mouse'u aldım elime ulaşınca her hangi bir sıkıntı olursa forumda bir yerlerde belirtirim (Forumda o kadar çok övgülü mesaj gördüm ki kötü bir ürün olmaz diye düşünüyorum umarım)
  5. R

hocam alabilirim aslında ama sonra beğenmezsen falan iade ederken vergi dahil edliyormu temudan daha önce hiç alışveriş yapmadım daha ilk yapışımda bu tarz bi sorunla karşılaşmak istemem açıkçası
  6. R

hocam az önce baktım vergiyle beraber 1500 tl civari oluyor mümkün mertebe en fazla 1200 tl fiyatında arıyorum ben
  7. R

hocam bu markayı çok fazla görmeye başladım nasıl marka kullanan varsa veya incelemesi varsa atabilirmisiniz bide temudan daha önce bir şeyler sipariş etmedim yeni düzenlemeyle gümrüğe takılma tarzı muhabbetler olurmu acaba?
  8. R

şuan kullandığım mouse asus tuf m3 (gen 2 olan değil ilk versiyonu) mümkün mertebe kablosuz mouse kullanmak isterim fakat kablolu ve güzel bir kaliteye sahip mouse olursada almayı isterim
  9. R

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 için hangi soğutma daha iyi olur

hocam çok fazla katı oyun hamuru vb. yorumlar gördüm bu bir sorun yapar mı acaba?
  10. R

evet ordan aldım zaten en ucuzda şuan orda
  11. R

peerless assassin se argb modelini aldım fikir ve yorum yapan herkese teşekkürler fakat yanında gelen termal macun çok katı vb. yorumlar gördüm bu herhangi bir sorun oluştururmu acaba?
  12. R

şuan bu ikisi arasında karasız kaldım aradaki 400 tl farka değer mi hangisi daha uzun ömürlü ve sessiz...
  13. R

hocam kasam vento vg15fe sitesinden baktığımda maks 160 mm'ye kadar cpu soğutucu sığar yazıyor
  14. R

peki peerlees assassin render vb. işlemciyi nasıl soğutur?
  15. R

evet genel olarak herkes öyle diyor fakat phantom spirit ile arasında sadece 100 tl fark var ve peerless assassinle phantom spirit arasında performans olarak çok fark deniyor o yüzden phantom spirite daha iyi geliyor kulağa fakat dediğim gibi arada sadece 100 tl fark var sıvı soğutmayla o yüzden...
Geri