Bende anlamadım. Bence de öyle olması gerekiyor. Zaten başlıkta + olarak belirtilmiş. Bana yarın gelecek. Ya gerçekten razer tr de böyle bir şey yaptı, ya da arkadaşın kutusunda dongle eksik geldi. Ama sanmıyorum eksik olacağını.
Arkadaşa kargo bugün gelmiş. Ayrı bir dongle kutusu olmadığı, tek bir kablosuz cihaz olduğu, onunla da 8k hz çalıştığını söylemiş.
Bende 1k hz de nasıl çalıştığını sordum. Ayrıca olması gerekiyor çünkü. Veya tek bir dongle var ve oradan 1k 8k ayarlanıyor. Emin olamadım
Bende sipariş geçtim. AMZN75 kodu ile 4375 e geldi. Garanti kartınız varsa oradan da 125₺ puan geliyor. Hatta diğerleriyle birlikte puan 200₺ yi buluyor.
Ben cs2 fps oynuyorum faceit 10lvl 3000elo ya yakın. 8k hz yi denemek için aldım. İşlemci 14600kf
1752540704
V2 değil v3 proya bakmanız...
Pilli olduğunu biliyorum. Performans açısından değerlendiriyorum. Pil zaten uzun süre gidiyor. Dongle alınca baya düşüyormuş gerçi ama. Yine de çok kararsız kaldım
Sitelerde viper hyperspeed v3 daha performanslı gözüküyor. Baya fark var hemde anlamsız bir şekilde.
Hyperspeed 2100₺ dongle da 2000 e alınıyor. 4100₺ ediyor.
Bilemedim, evet normalde daw daha pahalı. Alınmalı mi?
Yahu arkadaş saçmalık resmen. Anlamıyorum bu bedava işini. İhtiyacım yok, çoğu kişinin yok. Şunu 1tl yapacaklarına 100₺ yapsalar böyle bir şey olmaz. Gerçekten mouse ihtiyacı olan çocuklar girip alırlar. Hadi 200₺ olsun yine iyi. 500 kişiden nerdeyse tamamı kutudan çıkarmayacak bile. Satsan da...
Elbette tanınan bilinen bir yer. Ama açıkça söyleyeyim, bu firmadan 2022 yılında 20.000₺ ödeyerek sistem aldım. 3060ti lı bir sistemdi. Şu anın 5070ti lısı gibi düşünün.
Hemen kargoya verdiler, UPS Kargo ile. 2 hafta boyunca her gün gelecek diye bekledim. Arayıp bugün geliyor falan dediler...
Stok girsin diye bekliyorum ama girmiyor, benim de tek parçam kaldı. Girmeyecek herhalde.
Dual kit olarak almak istiyorum. Tekli olarak alınca da 4k ya geliyor şu an zaten.
Bu işlemciyi 7k ya aldım. Soğutucu için Thermalright Phantom Spirit 120 SE aldım.
Anakart Gigabyte Aorus z790 ELITE AX
Ne düşünürsünüz, soğutma ile ilgili?