RevenKalr isimli üyenin son içerikleri

1. RevenKalr

Editör İçin 15 Bine Kadar İşlemci Önerisi

anakartım amd hocam 1784202214 edit için 9700x daha mı iyi diyorsunuz 1784202233 anakart vesaire değişmem gerekicek hocam
  2. RevenKalr

R5 5600g Ye RX 580 Takılır mı?

Takılır, bütçen nedir tavsiye verelim
  3. RevenKalr

Editör İçin 15 Bine Kadar İşlemci Önerisi

Dostlar yıllardır windows kullanıcısıyım, edit işleri için Mac aldım fakat bazı yerlerde beni deli ediyor. O yüzden kasamı yükseltmek, Macide biryere gittiğimde kullanmak istiyorum. 15 bin bütçem var işlemci için, 7800x3d düşünüyordum ama siz edit işleri için ne önerirsiniz bu bütçeye? Ekran...
  4. RevenKalr

500tl Şarj Aleti Önerisi

Akakçenin tahminleri genelde tutmuyor ama beklemekte fayda var, aciliyeti yok zaten. Düşerse ondan alırım iyi olur
  5. RevenKalr

500tl Şarj Aleti Önerisi

Teşekkürler hocam spigeni alayım o halde. Bu 47w çift çıkışın fiyatı tekrar düşer mi? Bir ara 1500 e çıktı sonra 500 e düştü bir tane da babama aldım aynısından, şimdi kız arkadaşıma alacaktım yine 1.5 a çıkmış 1783204364 Girişi usb ama hocam, tepe c giriş lazım
  6. RevenKalr

500tl Şarj Aleti Önerisi

çok ucuzmuş valla, ama almışken wattı da yüksek olsun diyorum ya
  7. RevenKalr

500tl Şarj Aleti Önerisi

Sadece başlığı lazım, ne önerebilirsiniz? İphone 11 için lazım, normalde bende olan spigen 47w dan alacaktım ama 1400 liraua çıkmış o
  8. RevenKalr

iPhone 13 Bataryasını Kendim Değişebilir Miyim?

Anladım hocam teşekkürler, çok kafama takılırsa bakarım artık 1782894771 Burada jcid nin servisi varmış sanırım, fiyat sordum, çok çekmezlerse onlara değiştirteyim en azından
  9. RevenKalr

Gördüm ama Deji kadar iyi midir jcid bilmiyorum.
  10. RevenKalr

Hocam telefonu bir süre sonra satmayı düşünüyorum, orijinaline 4-6k arası istiyorlar. sıvı bandını orijinal alıcam, 1300-1400 e hallediyorum. Önceden samsung s10 telefonumda Deji batarya kullanmıştım ondan çok memnundum
  11. RevenKalr

Dostlar telefonum orijinal fakat pil sağlığı 79 a düştü, artık 4 saat bile ekran süresi vermiyor, buna yd 15pm den geçtiğim için ekran süresinde çok sıkıntı yaşıyorum, onda 10 saat civarı süre alıyordum. Dejinin bataryasını alıp takasım var fakat 2. elde satışında fiyatını etkiler mi onu...
  12. RevenKalr

Sinematik Çekimler İçin Işık Önerisi Lazım!

Çok teşekkürler hocam tavsiyeniz için, alacağım bundan
  13. RevenKalr

10-20k Arası Telefon Önerisi

Teyzeme alacağız, fiyat performans en iyi ne önerirsiniz?
  14. RevenKalr

3k Bütçeye Airfryer Önerisi

Teşekkürler hocam aklımda bulunsun, schafer ucuz diye aldım şu anlık. kendi evime çıkacağım yakın zamanda, kendime bundan alırım :peepokalp:
  15. RevenKalr

iPhone 13 Batarya Değişsem Mantıklı Olur Mu?

16e değilde düz 15 olabilir ikinci elden, bi bakınayım
Geri