RevenKalr isimli üyenin son içerikleri

1. RevenKalr

Iphone 15 Pro Mu 15 Pro Max mi?

15 pro maxin bataryası, kamerası çok iyiydi. Kullandığım en premium telefondu
  2. RevenKalr

Şuan İpad Almalı Mıyım Sizce Dostlar?

Dostum ben olsam 3-5 e takılmam al geç. ipad kullanışlı cihaz
  3. RevenKalr

1500 TL'ye Evde Yapmalık Nargile Seti Önerisi?

Dün yaptık hocam, baya baya güzel oluyoe
  4. RevenKalr

Suyun içine buz kattığımızda yeterli olmaz mı hocam ne farkı olur
  5. RevenKalr

Bi abim bildiğim bir yer var dedi, eğer bulamazsam o trendyoldakini düşünüyorum ama o da alüminyum
  6. RevenKalr

Sanırım şehir içi nargilecilere bakacağım forumları geziyordum, öyle yap demişler
  7. RevenKalr

Teşekkürler hocam, öneri istemiştim
  8. RevenKalr

Dostlar 1500TL ye evde yapmalık nargile seti önerir misiniz? trendyolda bir tane buldum çok hoşuma gitti. https://ty.gl/x3jw200ncbt70
  9. RevenKalr

Lokma/Anahtar Takımı Önerisi, 7k Bütçe

İzeltaşın çok parçalı bir ürünü varsa atar mısınız hocam, taksit varsa 10k ya kadar çıkabilirim diye düşünüyorum
  10. RevenKalr

Samsun hocam, 3 taksit almayı düşünüyorum 7k bütçem var 1785932921 Evet ben de ömürlük olsun diye bakıyorum...
  11. RevenKalr

Linki var mı hocam
  12. RevenKalr

Elektriki Diş Fırçası Önerisi

Hocam normalde günde 2-3 kere fırçalarım ama normal diş fırçasıyla beceremiyorum sanırım, 1 aydır dişçideyim, dolgu kanal tedavisi vesaire. birdaha bu zahmeti çekmek istemiyorum 1785447009 normal diş fırçası önerinşz var mı 1785447062 fırçalama tekniğini sorucsm dişçime yarın 1785447188 Link...
  13. RevenKalr

Elektriki Diş Fırçası Önerisi

Dostlar elektrikli diş fırçası istiyorum, uygun kaliteli fiyat performans ne önerebilirsiniz.
  14. RevenKalr

Dostlar 5 bin lira bütçem var, motor araba, ev işlerinde vesaire kullanmak için lokma takımına ihtiyacım var. Bu bütçeye güzel bir şey bulabilir miyiz?
  15. RevenKalr

Editör İçin 15 Bine Kadar İşlemci Önerisi

anakartım amd hocam 1784202214 edit için 9700x daha mı iyi diyorsunuz 1784202233 anakart vesaire değişmem gerekicek hocam
Geri