Dostlar şu ana kadar bilgisayarımda hep bluetooth kulaklık kullandım, şu an kullandığım kulaklık q21i nc.
Cod 2018 e girdiğimde sesi ya boğuk veriyor ya hiç vermiyor, önceden bu sorunu çözmüştüm fakat şuan hatırlamıyorum.
ses aygıtlarından falan bluetooth kulaklığın mikrofon kısmını kapattım...
Tr ye lito x1 in bataryası daha satışa gelmemiş sanırım, yurtdışından getirebilecek birini bulursam alacağım bir tane, sonuçta iş yaparken batarya başı kazanç demek
Anlamadım hocam, ekstra bir batarya alıcam onun dışında Lito x1 in menzili vesaire mini 3 den daha iyi sanırım
3 ü iade etmesemiydim diye düşünüyorum ama 8 bit, active track ve sensör yok, 4k da 30fps de sınırlıydı
Dostlar forumda ki 24.399 TL ye paylaşılan mini 3 fly more comboyu araba, emlak ve dükkan çekimleri yapmak için almıştım fakat drone da engel algılayıcı sensör ve active track olmaması içimi rahat ettirmiyordu derken yakın zamanda Lito X1 diye bir modelin çıktığını gördüm.
Bu model de + olarak...
Macbook neo önermeyin insanlara
1777904132
M serisi işlemci güçlü fakat iPad sonuç olarak bir tablet yazılımına sahip, bilgisayar ile yapılan çoğu şeyi dümenden yapabiliyor ama yapıyormuş gibi gösteriyorlar. Programlardaki çoğu şey eksik. Arkadaşın o amaçla aldığını düşünmüyorum ama o amaçla...