Reverse Flash isimli üyenin son içerikleri

1. Reverse Flash

45 ile 50 K arasına alınabilecek en iyi sistem nedir?

Güncel piyasadan çok uzağım bir arkadaşım 45-50k bütçesi olduğunu söyledi AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı istiyor 45-50k bütçeye alınabilecek en max sistem nedir arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  2. Reverse Flash

Iphone 8 + aşıırı kasma sorunu

Telefon soğutucular dışında bir seçenek olduğunu sanmıyorum
  3. Reverse Flash

IPhone 12 Mini 64 GB Beyaz sizce ne kadar eder?

15-16 dan verilir o zaman tamamdır teşekkürler
  4. Reverse Flash

IPhone 12 Mini 64 GB Beyaz sizce ne kadar eder?

Günaydın arkadaşlar, elimde iPhone 12 mini 64gb beyaz modeli var kasa durumu çok iyi denecek kadar iyi sayılır ufak tefek 1-2 çizik ve tırnaktan daha ince göçüğümsü var 1 yada 2 tane bunlar harici bir arızası vs yok sadece pil sağlığı çok düşük 76 seviyelerinde o kadar. Yanında 2 adet kılıf...
  5. Reverse Flash

Peugot 206 alınır mı? Kullananları bekliyorum.

Dört dörtlük bir araç beklemiyorum hocam zaten beni a noktasından b noktasına götürsün göze hitap etsin kafi ara sıra her araç masraf çıkartır tabii ki
  6. Reverse Flash

Bende işte yürürü sağlam birtane bulursam almak istiyorum. Çevremde kullanan yok. Ekspertize götürmek şart diye düşünüyorum almadan önce.
  7. Reverse Flash

Belirttiğim bütçede toyota ne var ki hocam şimdi baktım hoşuma gitmedi ayrıca hatchback istiyorum. 1752566745 Göze hitap edebilen bir model önerir misiniz? 206da kararlıyım biraz sadece detay öğrenmek istiyorum ama önerilerinizi de dikkate alabilirim
  8. Reverse Flash

Hasar kayıtlı olması önemli değil hocam yürürü çok sorun çıkarmasın maksat hoş görünen bir araç olsun ve acemiliğimizi atalım. Eğer anlıyorsan bir 206yı görmeye gittiğimde nelerine bakmalıyım? İmkanım olursa usta ile giderim zaten
  9. Reverse Flash

Arkadaşlar selam, 180-200 belki 250k civarında peugot 206 almayı düşünüyorum benim için önemli olan tek şey yürürünün düzgün olması, kazası falan umrumda değil ilk arabam olacak ve merak ettiğim bazı durumlar var bu 206 modeli Peugotun en çok satmış arabası ve yolda çevirip nasıl araba diye...
  10. Reverse Flash

RTX 3070/TI veya RTX 3080/TI bu fiyatlara alınır mı?

7k gibi bir fiyata alabilirsem diye baz aldım
  11. Reverse Flash

BIOSTAR marka anakart alınır mı?

Biostar köklü bir anakart üreticisi diye biliyorum aynı şekilde Palit markasıda köklü bir ekran kartı üreticisi fakat daha bilgili arkadaşlar eğer varsa aynı fiyata denk gelicek şekilde başka markalarda özelleştirme sunabilir istersen bekleyebilirsin
  12. Reverse Flash

4060 Sistem satmak istiyorum

Hocam bence tek tek bütün parçaların 2.el fiyatlarına sahibinden gibi yerlerden (letgo önermem orası fiyat şişirenlerle dolu) bakın (en ucuz olanına) ardından toplayın ona göre bir fiyat belirleyin. Muhtemelen arkadaşların söylediği fiyatlara gelecektir.
  13. Reverse Flash

Yardım Laptopumda discordu goodbydpi ile açamıyorum

Antivirüs programı yüklüyse o yüzden olmuyor olabilir. Ben de normalde kullanıyorum fakat 2 gündür çalışmıyordu internet yokmuş gibi falan oluyordu sonra anti virüs indirdiğimi hatırladım.
  14. Reverse Flash

MOUSE FPS DÜŞÜŞÜ????

Dongle’ın takılı olduğu portların yerini değiştirmeyi denediniz mi? Denemediyseniz bir bakın hocam.
  15. Reverse Flash

Monitörün gecikmesi farklı görünüyor

Asusun kendi sitesinden bakın hangi değer yazıyor ise doğru olan odur. 1ms bir nevi standart zaten hocam, sorun yaratmaz aksine 1ms olması rekabetçi oyunlar için iyidir zaten. Çoğu marka 1ms değerini gtg olarak değil mprt olarak sunuyor ikisi farklı fakat çoğu 3-5 ms arası oluyor ve o bile...
Geri