reversion isimli üyenin son içerikleri

1. R

Display Port ile Bağlantı yapınca Oyunlarda Pc reset atıyor

Merhaba tüm oyunlarda değil ama bazı oyunları açtığımda veyahut oynayıp kapattığım zaman pc reset atıyor bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  2. R

Çözüldü✓ M2 SSD ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

tamamdır sağolasın :)
  3. R

tamamdır bende bu 2 si arasında kalmıştım siz g2 yi öneriyorsanız alıyorum teşekkür ederim iyi forumlar. 1730807511 uzun sürmez mi buradan gelmesi
  4. R

haklısınız fakat bütçem max 2300 dram olmaması büyük bir sıkıntı mı peki?
  5. R

https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-exceria-plus-g3-1tb-nvme-gen4-m-2-sata-ssd-r-5000mb-s-w-3900-mb-s.html şöyle bir şey de gördüm buna ne dersiniz
  6. R

Selamlar asus prime b450m k2 anakarta uygun 1 TB M2 ssd önerilerinizi bekliyorum
  7. R

Display Port Kablosu Yerine Tam Oturmuyor

2060 super
  8. R

Display port kısmına takıyorum zaten sorun şu ki kasanın o kısmındaki metal parçası tam olarak oturmasını engelliyor ve pc bazı oyunlarda reset atıyor. Reset atmasının kaynağı yerine tam oturmuyor olması mı? Ona göre oradaki metal parçayı kesip çıkarıcam
  9. R

Merhaba display port kablosu tam olarak yerine oturmuyor bazı oyunlarda pc kendi kendine reset atıyor. Yerine tam olarak oturmadığı için bunu yapıyor olabilir mi? Ona göre demir kısmını pense yardımı ile çıkarmayı düşünüyorum.
  10. R

Güçlü oyunlarda pc reset atıyor

Tekrar restart attı bu arada
  11. R

17 dakika falan açık bıraktım hiçbir şekilde kapanma, restart vs bişey olmadı. Ram hızlarını otomatiğe alayıp bide öyle bakacağım 1727511640 90 a ulaşmıyor ekran kartı max 81 işlemci ise 72 falan görüyor
  12. R

Testi şuan başlattım 1 saat beklemek mi lazım yoksa 10dk falan yeterli mi? 1727504257 Ramlerin teki 3200 diğeri 3000 olduğu için ikisini de 3000mhz olarak ayarladım onun dışında pek kurcalamadım
  13. R

Selamlar bazı güçlü oyunlarda sistem kendi kendine reset atıyor. Şahsen ben psu dan şüpheleniyorum sorunun tam olarak kaynağı nedir bunu öğrenirsek ona göre reaksiyon alacağım. Sistem özellikleri aşağıdaki gibidir bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Anakart: Asus Prime B450M-K 2...
  14. R

Kulaklığın mikrofonu telefonda çalışıyor pc de çalışmıyor

Merhaba Steelseries Arctis 3 kulaklığımı yaklaşık 2-3 ay önce hem pc de hem telefonda mikrofonunda hiçbir sorun olmadan aktif kullanabiliyordum fakat son zamanlarda pc de mikrofonu ne yaptıysam kullanamıyorum ses aygitlarinda falan görünüyor fakat hiçbir şekilde mikrofon çalışmıyor konuyla...
  15. R

Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Steelseries arctis 3 kulaklığı kullanıyorum 2 jak girişini de olması gerektiği gibi pc ye bağlıyorum fakat mikrofondan hiçbir tepki gelmiyor. Kulaklığı telefona takınca hem mikrofon hemde kulaklık sorunsuz şekilde çalışıyor bu konu hakkında çözüme ihtiyacım var.
Geri