Arkadaşlar selam aoc 144hz monitör kullanıyorum bugün pcyi açtığımda ekranda yatay kalın bir çizgi gidip geliyordu monitörü 120hz e çekince düzeldi 1 saat öyle oynadıktan sonra tekrardan 144hz e çektim ve sorun yoktu bu neden oluyor bir bilginiz var mı garantiye göndermeli miyim çok beklemek...
Hocam aynısı başıma gelmişti işlemci 100 derece olup kapanıyordu fanı tam oturtamamıştım fanı tekratdan takmayı deneyin intelin stok fanı zor takılıyor aman dikkat edin ben oturturken vidalardaki plastik dişlinin ucunu kırmıştım fanı kullanamadım yeni fan almak zorunda kalmıştım
Arkadaşlar selam cooler master liquid ml240l v2 sıvı soğutmaya sahibim bugün armory crate uygulamasından ışıkları değiştiriyordum fan rpmi 900 devirdeydi pompa ayarlarına vs dokunmadan sadece fan hızını değiştirsem kasanın içindeki sıcaklık farkeder mi sıvı soğutmayı egzoz fan olarak...
Arkadaşlar selam pc den çok fazla anlamıyorum ama sıvı soğutma yukarıdan soğuk hava alıyor içeri bunu ters döndürmek istiyorum hiç kablo vs çıkartmadan bunu yapabilir miyim yoksa bilgisayarcıya götürmek daha mı mantıklı
Arkadaşlar selam arkqdaşımın hddsi normal çalışmıyor bugün pubgciye güncelleme geldi güncellemeyi yazarken hdd kullanıyor oyun ssd de yüklü ve bundan kaynaklı hata verip duruyor yardım eder misiniz
Arkadaşlar selam sistemim özellikleri şunlar
6750xt
Ryzen 5 5600
32 gb ram
Fifaya girdiğimde 23 fps veriyor ve ekran kartı kullanımı %1 oluyor başka yazılım ile çözemedim sadece bu oyunda oluyor yardım eder misiniz
Arkadaşlar selam
XFx 6750 xt ekran kartını kullanıyorum bugün spiderman oynarken farkettim fanlar 2000 rpm hızında dönüyor ekran kartı 71 72 derecelerde ama bağlantı yeri sıcaklığına baktığımda anlık 100 derece olarak gördüm sonra kendisi 90 95 derecelere düştü havalar daha tam ısın adığı halde...
Arkadaşlar selam arkadaşlarım ile faceit premium almayı düşünüyor ama aklımıza şu takıldı şimdi her ay görevler sıfırlanıyor ama kastığımız puanlar sıfırlanıyor mu yoksa puanları biriktirebiliyor muyuz
Peki voltaj düşürmeden kasanın hava akışında sorun olma ihtimali var mı bilgisayarcıya gittiğimde adam 6000 serisi ekran kartlarında bu durum normal demişti warcry kasa kullanıyorum cam yükseltme aparatınıda kullanıyorum camların arasında hafif bir boşluk var cevaplarınız için çok teşekkür...