Merhaba arkadaşlar, 5K - 6K bütçe ile 32 inc bir televizyon arıyorum. 2 tane televizyon gözüme çarptı, biri sunny markasına ait webOS işletim sistemli sunny SN32DAL540 modeli biri ise Onvo markasına ait Android işletim sistemli Onvo 32ov5000h modeli.
Şimdi sorum şu, sizce bu televizyonlardan...
Merhaba. Hazır sistem almayı düşünüyorum. Bütçem 30k.
Bir sistem buldum, iyi midir? Alınır mı? Veya bu fiyata bu sitede daha iyi bir sistem var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. (Intel işlemci ve RTX kartlı bir sistem olursa daha iyi olur.)
Easter-EG3 / Intel i5-12400F / ASUS...
Hocam dünden beri bu sistemle alakalı videolar izledim testlere baktım. Sonuçlar şöyle sistem onnumara 2k da ama 1080p geçince ufak bir darboğaz oluyor. Ama işlemciyi ryzen 7 yapsam sorun olur mu? Mantıklı olur mu ryzen 7 5700x yada 7 5800X3D yapmak namtıklımıdır
25k max 30k bütçem var (zor olsada 30k olabilir) hazır sistem (monitör dahil) almayı düşünüyorum. Aslında 2 sistem içinde kararsızım. Ama tercihlerimi 2. sistem üzerinde yoğunlaştırdım. Amaçlarım; oyun, yazılım, edit, vb. Ben bu tür işlerim için ryzen 5 5600x / ryzen 7 5700x işlemcilerin tercih...