Revntron isimli üyenin son içerikleri

1. Revntron

Mavi Ekran PC Kendiliğinden Kapanıyor

Henüz denemedim ama yapabileceğim başka bir işlem var mı bilgisayarın içini açmışken müdahele edeyim
  2. Revntron

her şey sıfır hocam yeni almıştım incehesaptan 1767284144 @I Dug Two Graves hocam sen ne dersin?
  3. Revntron

Bu bir donanım arızası değil, ama kararsız BIOS ayarı uyarısıdır. Ekrandaki mesajın net anlamı şu: PC bir önceki açılışta düzgün POST yapamadı ve kendini korumaya alarak “Safe Mode”da açıldı. Bu neden olur? (gerçekçi ve net) En sık sebepler: RAM ayarı (EXPO/XMP) DDR5-6000 kullanıyorsun. Ryzen...
  4. Revntron

Açılırkende çok geç açılıyordu ve hafif bir tıkırtı sesi var pc de coil whine sanırım tam neden olduğunuda bilmiyorum şimdiye kadar gidiyordu bende o sese çok takılmadım 1767283061 İlkte çekmiştim hocam chatgpt ye sormak için 1767283112 Bu ekran geldikten sonra expoyu auto yaptım ve 6000 mhz...
  5. Revntron

Genellikle oyun oynarken ama dün normal sistem boştaykende kapanmış abim söyledi 1767282893 Yok yok hiç ellemedim sadece expo tweaked ayarı açıktı 1 aydır belki sistemi zorluyordur diye auto ya aldım ama bugün üst üste 2 kez kapandı
  6. Revntron

Çıkarıp taktım hocam tekrardan birde bios pilini çıkarıp mı takayım sıfırlanması için
  7. Revntron

Güç kablosunu değiştirdim ve BIOS üzerinden ERP ayarını kapattım birde ekran kartının display port girişini değiştirdim sizce işe yarar mı?
  8. Revntron

Güç kablosunu değiştirdim eski kablo takılıydı yeniyi taktım erp ayarını tekrar disabled mı yapsam ki birde ram expo ayarlarının hepsini auto ya alsam düzelebilir mi?
  9. Revntron

Arkadaşlar merhabalar yeni bir pc almıştım 1 ay önce ve şimdiye kadar hiçbir sorun yokken birden ekran kapanıyor ve fanlar %100'de çalışıyor expo tweaked da duruyordu onu auto yaptım hani ram kaynaklıysa diye ama sorun o da değil onun haricinde 4 gün önce erp yi açmıştım s4+s5 şeklinde pc...
  10. Revntron

Windows 11 Takvim Sorunu

Burasıda açılmıyor hocam 5-6 kez basıyorum gelmiyor bi gelir gibi oluyor sonra kayboluyor
  11. Revntron

Windows 11 Takvim Sorunu

Arkadaşlar merhabalar Windows 11'in son sürümünü yükledim ama normalde Windows 10'da saat kısmına bastığımda takvim geliyordu ancak Win11'de bu gelmiyor bildirimlerin hepsi aktif rahatsız etmeyin modu gibi şeyleride kaldırdırm ancak işe yaramadı çözümünü bilen var mı?
  12. Revntron

Win11 Pro Key'i Hangi Siteden Almam Daha Güvenlidir?

Şöyle ikili alsam bu mağaza güvenilir midir hocam? Veya da bu linkteki mağaza güvenilir midir? https://www.trendyol.com/microsoft/windows-11-pro-office-2024-pro-plus-dijital-lisans-keyi-omur-boyu-p-1027621120 1764972983 Daha böyle bilindik bir site var mı hocam önerdiğiniz? 1764973003 O tam...
  13. Revntron

Gainward ve PNY Ekran Kartları Nasıldır?

Tamperli camı çıkardım yaklaştığımda tam o sesi alamadım ne zaman ki camı takıyorum aşağıya sistemi koyuyorum o zaman başlıyor. Oturduğum mesafede ses gelmesede yaklaştığımda bunu anlayabiliyorum. Sizce bu durumu İncehesap üzerinde teknik servis kaydı olarak açsam yardımcı olurlar mı garanti...
  14. Revntron

Win11 Pro Key'i Hangi Siteden Almam Daha Güvenlidir?

Arkadaşlar merhabalar yeni bir pc topladım win11 pro kurdum sisteme ancak ürün anahtarım olmadığı için o sağ altta çıkan sinir bozucu etkinleştirme yazısı gözüktü ayrıca kişiselleştirme ayarlarına sokmuyor beni Windows, o yüzden bana güvenilir bir siteden key gerekiyor uygun fiyatta bildiğiniz...
  15. Revntron

Gainward ve PNY Ekran Kartları Nasıldır?

Bunun bir çözümü var mı hocam veya yük altında ses daha mı şiddetleniyor yoksa hep o tiz ses ile mi devam ediyor?
Geri