Revntron isimli üyenin son içerikleri

1. Revntron

10.000 TL Bütçeyle Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hocam merhaba bir şey sormak için rahatsız ediyorum kusura bakmayın hepsiburada üzerinden baktığımda satıcılarda bi hepsiburada birde xDrive var aralarında 500 TL'lik bir fark var hepsiburada üzerinden alsam bi sıkıntı olur mu yoksa direk satıcısından mı alsam daha garanti olur yardımcı olursanız...
  2. Revntron

Çok teşekkürler hocam önerileriniz için.
  3. Revntron

Peki model olarak 15'li Plus'tan daha iyi diyebileceğiniz ve fiyat farkının az olduğu bir model var mı hocam yoksa aralarında en f/p yine plus serisi mi?
  4. Revntron

Hocam diğer xDrive modelleri ile farkı nedir bu modelin birde yakın zamanda indirim gelme olasılığı var mıdır beklemek mantıklı olur mu?
  5. Revntron

Hocam diğer xDrive modelleriyle 15'li Plus'ın farkı nedir? Yani Toryum, Anka, Fırtına gibi seriler ile ne gibi farkları var? @Emirza @Yazıcızade
  6. Revntron

xDrive için hangi modelini önerirsiniz hocam?
  7. Revntron

Merhaba arkadaşlar 10.000 TL bütçem var ve şimdiye kadar baktığım koltuklarda tam aradığım gibi duran modeller var ancak kalitesinden şüpheliyim. Hawk ve X-Drive markalarını duymuştum 1.80 boyundayım ve 95 kiloyum arkaya çok yaslanarak kullandığım için sırt kısmınında sağlam olması önemli...
  8. Revntron

Mavi Ekran PC Kendiliğinden Kapanıyor

Henüz denemedim ama yapabileceğim başka bir işlem var mı bilgisayarın içini açmışken müdahele edeyim
  9. Revntron

her şey sıfır hocam yeni almıştım incehesaptan 1767284144 @I Dug Two Graves hocam sen ne dersin?
  10. Revntron

Bu bir donanım arızası değil, ama kararsız BIOS ayarı uyarısıdır. Ekrandaki mesajın net anlamı şu: PC bir önceki açılışta düzgün POST yapamadı ve kendini korumaya alarak “Safe Mode”da açıldı. Bu neden olur? (gerçekçi ve net) En sık sebepler: RAM ayarı (EXPO/XMP) DDR5-6000 kullanıyorsun. Ryzen...
  11. Revntron

Açılırkende çok geç açılıyordu ve hafif bir tıkırtı sesi var pc de coil whine sanırım tam neden olduğunuda bilmiyorum şimdiye kadar gidiyordu bende o sese çok takılmadım 1767283061 İlkte çekmiştim hocam chatgpt ye sormak için 1767283112 Bu ekran geldikten sonra expoyu auto yaptım ve 6000 mhz...
  12. Revntron

Genellikle oyun oynarken ama dün normal sistem boştaykende kapanmış abim söyledi 1767282893 Yok yok hiç ellemedim sadece expo tweaked ayarı açıktı 1 aydır belki sistemi zorluyordur diye auto ya aldım ama bugün üst üste 2 kez kapandı
  13. Revntron

Çıkarıp taktım hocam tekrardan birde bios pilini çıkarıp mı takayım sıfırlanması için
  14. Revntron

Güç kablosunu değiştirdim ve BIOS üzerinden ERP ayarını kapattım birde ekran kartının display port girişini değiştirdim sizce işe yarar mı?
  15. Revntron

Güç kablosunu değiştirdim eski kablo takılıydı yeniyi taktım erp ayarını tekrar disabled mı yapsam ki birde ram expo ayarlarının hepsini auto ya alsam düzelebilir mi?
Geri