Hocam valla mağazadan gidip alacaktım ama fiyatlar arasında uçurum var. İnternet satış fiyatı 5500 TL mağazada 9000 TL. Ben de alyan takımını vs ayarladım. Kurulumunu kendim yapacağım. Videoları izleye izleye yaparım diye düşünüyorum.
5 ila 6 bin arası bütçem var. Yollar düz ve yokuş yok. 6 km gidiş 6 km dönüş toplam 12 km hergün yol yapacağım. Buna uygun bir bisiklet önerir misiniz? Boy 1.75, kilo 85. Teşekkürler.
Direksiyonu çevirirken dişliler arası geçişi çok bariz hissettiriyor ve bundan rahatsız oluyorum. Özellikle ETS 2 oynarken direksiyon yağ gibi akmıyor, dişliler arası takılarak çevriliyor. Bu bir problem mi yoksa bu direksiyonlar hep mi böyle?
Yükseltmeyi Nvidia ekran kartından yana düşünmen doğru bir tercih olmuş. Ben 1050 Ti'dan RX 6600'e yükseltme yaptım, 1 ay oldu ama illallah ettim. Sürekli siyah ekran saçmalıklarıyla uğraşıyorum.
Ürün Vatan Bilgisayar'da piyasaya göre son derece uygun bir fiyattan satılıyor. Sizce alınır mı?
https://www.vatanbilgisayar.com/thrustmaster-t150-rs-direksiyon-seti.html
Oyun oynarken veya internette gezinirken, değişken zaman aralıklarında klavye, fare donuyor ve ekran siyah oluyor. Ekranda herhangi bir hata kodu vs. çıkmıyor. Bilgisayarı kasadaki reset butonuna basarak yeniden başlattığımda düzeliyor. Herhangi bir hız aşırtması yapmadım.
Sistemimde ekran...