Arkadaşlar merhaba,
Bugün warzone oynarken monitör alt taraftan birden çizgi çıktı ve 10 saniye içinde monitörün ekranının yarısına kadar böyle parazitlenme gibi kayma gibi birley oluyor her 1 saniyede düzeliyor 2. Saniye tekrar oluyor ve monitör yarısına kadar böyle bir sorunla karşılaşan var...
Arkadaşlar merhaba,
Gece 01:00 gibi pc başında oluyorum iş gereği geceleri apex legends oynayan varmı beraber oynayalım malum oyunda türk bulmak aşırı zor
Arkadaşlar Merhaba,
Monitörümd MPRT Açık Kapalı Ve Tepkime süresi yüksek orta düşük kapalı diye ayar var en iyi performans için ne yapmalıyım casper mail attım
Değerli Müşterimiz
Mprt ayarlarını kapalı konumda kullanabilirsiniz.
Dediler Ama çoğu formda mprt açık olmalı dioyr ve açtığımda...
Arkadaşlar merhaba,
Rx 5500xt ekran kartım pc normal çalışıyor ekran kartı fln sıkıntı yoktur lakin monitörü kapatma tuşuna bastığımda ekranı kapattığımda 5 dk olmadan ekran kartımın rgb ışığı ve fanlar çalışmayı durduruyor ve ne oyun oynarsam fan asla çalışmıyor 90 derecelere çıkıyor stres...
Arkadaşlar merhaba,
Rx 5500xt ekran kartım lakin hergün wattman hatası ile karşılaşıyorum driver ayarları değişiyor ve garip şekilde hergün wattman hatası veriyor lakin fps etkilemiyor ama ekran kartı rgb ışıkları sönüyor bi anda ve fanlar çalışmıyor ekran kartı 85 derecelere çıkıyor yükte...
Öncelikle Selamun aleyküm beyler,
Sadece 2 adet seçeneğim var monitör açısından valorant lol felan oynuyrum genelde fps tarzı
aoc c27g2ze 240hz 0.5 ms VA PANEL
Asus Vg258qr 165hz 0.5 ms TN PANEL
Bu iki monitörden hangisi Beyler bana ghosting felan yaşatmaz asus ta öyle sıkıntı yok diyolar ama...
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg258qr-0-5ms-165hz-full-hd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html fps oyunları için tavsiye etmiyormusunuz yani
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar valorant ve lol oynuyorum ara sırada warzone monitör almam lazım ve fikrinize bilginize ihtiyacım var
AOC C27G2ZE/BK 27 240 hz Va Panel
Asus VG258QR 165hz TN Panel
Kimisi Va panel önermiyor ghosting oluyor diyor oyun için tn daha iyi diyor lütfen bi yardım...