RevuL isimli üyenin son içerikleri

1. RevuL

En iyi hikayeli oyunları oynamak istiyorum

Eskidir lâkin; Prince Of Persia: Sands Of Time Prince Of Persia: Warrior Within Prince Of Persia: The Two Thrones Prince Of Persia: The Forgotten Sands
  2. RevuL

🔥İndirim LIAN LI UNI FAN CL Wireless 3x120 Beyaz Kasa Fanı 2499TL

Radyatör derken ne demek istediniz kasamın alt kısmı için düşünüyorum önerir misiniz bunu
  3. RevuL

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

Teşekkürler. Beklenmedik bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyiniz uyarısı veriyor henüz üye olamadık bakalım olur inşallah.
  4. RevuL

TOPLAMA PC SON HALİ (ÖNERİ VE ELEŞTİRİ)

Bu project zero değil ki bağlantılar önde project zeronun bağlantıları arkada olur https://www.epey.com/anakart/msi-b850-gaming-plus-wifi-pz.html B850 olanı kullanıyorum https://www.epey.com/anakart/msi-b650m-project-zero.html Bunlar project zero
  5. RevuL

Hangi x870 link atar mısınız project zero mu emin miyiz
  6. RevuL

Ben de hayran kaldım mükemmel ama 9k değmez stoktan dolayı yapmışlar fırsatçılar.
  7. RevuL

Akakçe gaming gen tr gibi yerleri hiç paylaşmıyor ki zaten bir de gaming gen de taksit vade farklarına iyi bakın taksitle alacaksanız.
  8. RevuL

Yani vardır belki lâkin ben bunu çok beğendim kasaya project zero uyumlu anakartım da var ekran kartını da MSI aldım güzel durdu ama kasa 9 etmez bence nihai karar sizin.
  9. RevuL

7 görünen beyaz renk siyah renk üstüne bakın 9.737 yazıyor tıklayın satan yere yönlendirir.
  10. RevuL

Kasa efsane beyazı var bende, yeni toplamıştım lakin siyahın fiyatı saçma 9k verilmez beyaz tercih edin veya bekleyin belki stoktan dolayı 9k olmuştur normali 6k. Bütçe de belirtin forumdaki arkadaşlar belki öneri sunar. Sıvı soğutucu daha fp bir öneri vs gibi
  11. RevuL

Ekran kartım için kablo

Fikirlere açığım dostlar.
  12. RevuL

Ekran kartım için kablo

Merhabalar iyi akşamlar herkese iyi forumlar. MSI MAG Pano 100r white kasa MSI B850 gaming plus wifi pz anakart Enermax Revolution ERT1650EWT 1650 W Gen 5.0 ATX 3.0 Power Supply Bu 3 parçaya sahibim ve bunlara ek MSI 5080 gaming Trio beyaz ekran kartını almayı düşünüyorum. Güç kaynağımın...
  13. RevuL

1650 watt enermax psu alınır mı?

Geçen gün indirimde aldım 1350 wattlık olanı ile arasında hatırı sayılır fiyat farkı vardi hatta 1350 şu an daha pahalı sanırsam e aynı şey 1200watt için de geçerli idi ben de bayağı ileriye dönük olsun diye forumun bilgi katkıları ile satın aldım. Bayağı ağır ve büyük kasa ATX olması lazım...
  14. RevuL

2K OLED Monitör Önerisi

Kesinlikle katılıyorum his kısmına. Bu arada benim de henüz ekran kartım yok diğer parçalarım gelince kuracağım acaba siz kullanıyor musunuz sisteminizi oyun vs. falan görüntü kablosunu anakarta taktınız sanırsam ve bu monitörle birlikte DP kablosu geliyor mu acaba
Geri