revulationsels isimli üyenin son içerikleri

1. R

İşlemci Ram Tavsiyesi

Bütçem 35 bin TL bütçem var. Ekran kartı dışında işlemci anakart PSU dahil kasa RAM ve SSD tavsiyesine ihtiyacım var. Ekran kartı 1660 var. Bunların borcunu ödedikten sonra ekran kartı alacağım.
  2. R

Vatan bilgisayar teknik servis sorunu

Aynısı başıma geldi itopyadan bir hafta önce tüketici hakem heyetine başvuru yaptım beklemedeyim
  3. R

İtopya'nın ekran kartı iadesinde gösterdiği adaletsizlik

Sanırım daha önce söylemiştiniz o zaman atmıştım zaten şöyle bir cevap verdiler. “We will not intervene between end customers and resellers/distis. For your issue, there is not much we can do , as we are not able to ship any RMA replacements/repaired products directly into Turkey.” Belki olayı...
  4. R

İtopya ile konuştum onlar alternatifsiz ücret iadesi dediler. Arenayı aradım sene sonuna kadar stok bekleyebilirsiniz dediler, stoğu takip et falan. Çözüm yaratılacak bir şey yok maalesef ki , tüketici hakem heyetine bugün başvurumu yaptım. Fatura itopyaya kesildiği için şikayeti onun üzerinden...
  5. R

Arena bilgisayar elimde ekran kartı yok diyor hiç stokları yokmuş , itopyanın elinde muadili olan 1660s var gigabyte onun distribütörü de arena bilgisayar.Örneğin o ekran kartını bana verebilirler üstüne eksik kalırsa 1000 -1500 tl de verebilirim. Sonra itopya , arena bilgisayarda stok geldiği...
  6. R

1660s gigabytle lı sistem satışı yapıyorlar
  7. R

Beni arena bilgisayar ilgilendirmiyor mağdur bırakan beni itopyadır. Ben kartı itopyadan aldım , senin bahsettiğin arena bilgisayarla kendisi arasında oda gitsin hakkını onda arasın.
  8. R

Prosedürde yoktur ama işte gördüğün gibi yorum senin
  9. R

Aynısı veremiyorsa farklı aynı performanslısını versin
  10. R

Peki o zaman altın değilse , kartın benzeri bir ürünü 25.10.20 tarihli fiyatıyla versinler hem ürünü vermiyosun hem muadilini vermiyosun öyle yağma yok
  11. R

Sence bu hak mı adalet mi mantıklı mı
  12. R

Para istemiyorum yalnızca ürünün muadilini istiyorum.
  13. R

25.10.2020 tarihinde almış olduğum DA4 sistemini x seri numaralı Sapphire 5500XT 8 GB ekran kartı 23.04.21 tarihinde bozuldu. Geçtiğimiz 24.05.21 tarihinde garanti sürecine girdi. 09.06.21 tarihinde süreç sonuçlandı ve ekran kartının iadesi ile sonuçlandı. Buna takriben muhatabım olan İtopya...
  14. R

DA-4 Hala kargoya verilmedi

Arkadaşlar herkes neden bu kadar sinirli , ayrıca herkes birden savunmaya veya saldırıya geçmiş. Çok güzel görünüyor , sabırsızlıkla beklemedeyim :D ayrıca arkadaşlarada kolay gelsin
Geri