ReX0 isimli üyenin son içerikleri

1. ReX0

Rks NewLight 125 Pro hakkında fikirleriniz ve A1 ehliyete motor önerisi

bak modeli çok beğendim teknikte bir sıkıntısı olsa bu kadar konuşmadan sonra önermezdin diye tahmin ediyorum fiyatıda uygun teşekkür ederim bunu bi araştıracağım güzelce aklıma takılan bir şey olursa yine buraya bir şey yazarım çok sağ ol🫶
  2. ReX0

motor sürmekle ilgili bir problemim yok birtek manueli öğreneceğim kursta o kadar ama sürüşüm iyidir teknik bilgide zayıfım
  3. ReX0

aynen başlangıç motoru olacak abs bu kadar önemli mi peki önemliyse bu tarz ve bu paralara başka ehliyette de sıkıntı çıkartmayacak motor önerebilir misin
  4. ReX0

ehliyet sorun olursa binemem yakaladılar mı sıcarim 125 te ne gibi sıkıntı olabilir parçası bulunur mu servisleri ilgili mi yol tutuşu nasıl rks lerde duydum sıfır olmasına rağmen sıkıntılar çıkartıyormuş bunda da aynı sorun yaşanır mı markası iyi midir
  5. ReX0

kanka güzelmiş ama a1 ehliyet için kullanıma uygun değil sanırım.125 cc üstünde doğru mu ? Birde Pulsar ns 125 i çok beğendim bir fikrin tecrüben var mı?
  6. ReX0

Dostlar selam,Rks Newlight 125 Pro almak istiyorum bütçem 30-40 bin TL arasında.Ben uygun olarak bu maxi scooterı buldum araştırdım fakat bazıları çok severken bazıları çok gömüyor yedek parça sorunu var mıdır ? kullanışı rahat mı ? veya bana 30-40 bin TL bandına otomatik ve A1 ehliyete uygun...
  7. ReX0

Monitörde Siyah Çizgi Çıkıyor HZ ayarınız düşürdüğümde gidiyor!!!!

Arkadaşlar selam.İlk önce 144hz de oynarken tam monitörümün altında window arama yazısının ordan en sağ tarafa kadar yatay çizgileri çıkıyodu ama parça parça böyle birleşik değildi ve birkaç dakika sonra geçiyordu bir süre sonra geçmemeye başladı ama çok etki etmiyodu öyle devam ediyordum...
  8. ReX0

Oyuna Türkçe Yama İndirdim Ama Açamıyorum Yardım Eder Misiniz?

kurulu değilmiş a. eyvallah <3 :D
  9. ReX0

Oyuna Türkçe Yama İndirdim Ama Açamıyorum Yardım Eder Misiniz?

Dostlar selam ben ne zaman bir türkçe yama indirsem yada bilgisayardan apk bir şey indirmeye çalışsam iniyor fakat açmak istediğimde explorer sekmesi çıkıyor aç diyorum dosyayı asla açmıyor kaydet diyorum içindekini kaydetmiyor aynı sekmeyi defalarca açıyo ve bu yüzden hiç yama kuramıyorum lütfen...
  10. ReX0

Python covid 19 yasağı hesaplama

Dostum geçen yıl atmışsın ama ben boş durmamak adına arkadaşım ile birlikte sadece if elif else yapısıyla projeni oluşturdum lise 1 e gidiyorum o zaman bende mezun oldum.Proje; gun = str(input("Günü giriniz: ")) yas = float(input("Yaşı Giriniz: ")) cinsiyet = str(input("Cinsiyeti Giriniz: "))...
  11. ReX0

600 TL Bütçeye Mouse Önerir Misiniz?

Benim elimde g403 hero var kablolu bir mouse ve çok çok dayanıklı.Ele oturuyor itersen 10 g ağırlık takabiliyorsun bir bakmanı tavsiye ederim.
  12. ReX0

Kendi PC im hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

dostlarım selam geçen yıl 6 bin TL'ye bir pc aldım ikinci el aldığım zamanki içeriği; Gpu:Sapphire rx550 4 gb Cpu:Ryzen 7 2700x Eight-Proseccor Anakart:Asus 470x-Pro Ram:16Gb(8*2)Hyperx 3200mhz Ssd:Samsung 970 evo 250gb Fan ve Soğutma:Corshair sıvı soğutma toplam 6 fan Güç Kaynağı:650watt Bu...
Geri