Arkadaşlar yaklaşık 5 6 ay önce samsung odysea g3 monitör aldım rx570 4gb asus rogstrix kartım var eski tip vga kablolu monitör bağladıgımda dvi dönüştürücü ile açılışta eski monitörle görüntü alıyorum fakat bu monitör açılışta görüntü vermiyor masa üstü gelene kadar görüntü yok ekran kartının...
Arkadaslar mrb yaklasik 10 aydir ddr2 p31 anakartta mining yapiyorum 6 adet 570 1 adet 470 ekran kartim var 470 in termalini degistikten sonra rige taktim karti görmedi fanlar son hiz döndü bozuldu sandim tamire gonderdim kart saglam diye iade geldi ddr3 g41 combo anakarta denedim yine calismadi...
yok fanlık degilde şimdi amd ye dönersem ilerde sadece işlemci degişimi ile kurtarabilirim ama itel devam edersem nu sefer her işleci degişmeye anakar degişmek zorunda kalmazmıyım ?
intel pek içime sinmiyor şuan i5 3570 var 3 cü nesil bu degişikliği yayın ve oyun odaklı yapmak için degiştiriyorum daha sonra bi ekran kartı ekleyecem ztn 1660 ti fln
driverlerin hepsi yüklü sıkıntı win 8 de degil win 10 yükleyince aşırı derecede pubg mobilde kasması özellikle kalabalık mekanlarda oynatmıyor çok feci işlemci %100 e çıkıyor şuan win 8 de çok nadir de olsa yapıyor. bütçem kartla taksitli alacam toplam 2 sine 1500 2000 civarı olabilir
Arkadaşlar mrb. masaüstü bi pc almıştım 6 7 ay önce makinada ilk aldıgımda gram kasma donma yoktu ve çok akıçı oynuyordum nolduysa format attıktan sonra makina kasmaya başladı
gigabayt h77 anakart
intel i5 3570 işlemci
gtx 1050ti 4gb ekran kartı
hyperx fury 4x4 8gb ram
120 gb ssd
350 gb hdd
600w...