rexoy isimli üyenin son içerikleri

1. R

MSI Afterburner fanları %33 ün altında kullanamıyorum.

Dostlar başlıkta belirttiğim gibi msi afterburner da manuel olarak fan hızı ayarlamak istiyorum ve fanların 55 derece altında çalışmasını istemiyorum.Uygulamada ayarlama yapıyorum fakat ayarları kaydettiğimde fanların çalışmamasını istediğim sıcaklık aralığında bile %33 fan kullanımı...
  2. R

Sistemi yükselttim eskisine nazaran çok daha yüksek sesle çalışıyor.

Sadece ekran kartımı değiştirdim.Diğer bileşenler 3 senedir aynı.
  3. R

garip , farklı bir ses yok. Fan sesi
  4. R

Dostlar 3 yıllık sistemimi geçen hafta yükseltim.PC bileşenlerim : i3 10105f işlemci , rx 6600 ekran kartı , asus prime h410m-e anakart , 16gb ddr4 2x8 ram ve cooler master elite v4 600w güç kaynağım var. Ekran kartım 1050ti idi onu rx 6600 yaptım fakat benim sorunum 1050 ti kullanırken pc yük...
  5. R

Sıfır RPM kullanmalı mıyım?

Merhaba dostlar , ekran kartım rx 6600.Sıfır RPM özelliği etkinken gpu sıcaklığım boştayken 40-43 derece arası oluyor ve fanlar 55 derecede devreye giriyor.Benim sıkıntım kartı yüke sokan oyunlardan sonra oyunu kapatıp normal kullanıma geçtiğim zaman kart sıfır rpm den dolayı 55 derecenin...
  6. R

Sapphire RX 6600 Pulse Alınır mı?

i3 10105f şu an. darboğaz yaşam ihtimalim var biliyorum fakat 1 aya kalmadan onuda yükselticem. Yavaş yavaş.
  7. R

xt bakındım biraz ama satıcılar güven vermiyor riske girmek istemem tanıdık varken.
  8. R

Dostla merhaba ikinci elde uyguna rx 6600 buldum.Sapphire pulse serisi soğutması nasıldır? Kartı kullanan varsa tecrübelerini yazarsa seviniirm bazı yerlede fanın gürültülü , sıcaklığın yüksek olduğun okudum.
  9. R

AMD ekran kartı almalı mıyım?

Dostlar vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler.Başka forumlarda alma diyenler de oldu ama anladığım kadarıyla yazılımsal hatalar büyük oranda düzeltilmiş.AMD alacağım gibi gözüküyor. 1729683186 Teşekkürler hocam , sağolun.
  10. R

rx 6650xt 12k dan başlıyor hocam aşar beni.
  11. R

Hikaye oyunu sevdalısıyım.Zaten internetten testlere baktım performansı konusunda endişem yok.Ama yazılım tarafında hata vermesi beni uzaklaştırıyor , güven vermiyor. 1729672825 Kartın performansı konusunda endişem yok.Ama oyun zevkimi batırıcak hatalarla , sürücülerle uğraşmak istemiyorum o...
  12. R

güç kaynağım 600w. Ramlerim anakartım ile uyumlu
  13. R

çok mantıkı fakat bütçe derdi var. rakibi 3060 ile 2.5k tl fark var bu yüzden amd ye yöneliyorum
  14. R

Dostlar merhaba , kafama çok yatan bir kart vardı. Radeon RX 6600 fakat son 2 gündür internette forumlarda wattman hatasını hala devam ettiğini amd nin asla alınmayacağını söyleyenler var. Bazılarıda wattmanın ekran kartıyla değil sistemle alakalı olduğunu söylüyor eğer öyleyse bu ne demek?Rx...
  15. R

Bilgisayarı yükseltmek istiyorum, ekran kartı önerisi lazım.

henüz bir şey satın almadım karar veremedim
Geri