Merhaba,
Ryzen 7 9700x ürün sıfırdır. Bozuk olan 5800x işlemcimin karşılığında servisten geldi. Sistemim am4 bu yüzden hiç kullanılmadı. İzmir içi elden satmayı düşünüyorum. Sehirdisindan tercih eden olursa havale sonrası kargolayabilirim.
Merhaba, bir süre önce internetten 2. el satın almış olduğum 5800x işlemcim bozuk çıktı. Garantisi yıl sonuna kadar devam ediyor. Garantiye gönderdim servis işlemcinin bozuk olduğunu tespit etti ve adıma değişim/iade için RMA belgesini düzenledi. Bu belge ve faturanın aslıyla beraber satın almış...
Ofis koltuğu pek aklımda yoktu ama bu kadar memnun kalman merak ettirdi. Bir de denk getirebilirsem yerinde oturup denedikten sonra kararımı vercem teşekkürler hocam çok faydalı oldu
Hocam ofis koltuklarında tam bel desteği olmasını aradığım kalçaya yakın kısım boşluk oluyor. Oyuncu koltuklarında ise tam tersi oraya ek minder koyularak bel destekleniyor. Bel fitigim var ve o kısımda genelde agrı çekiyorum. Ofis koltuklarını neden öyle yaptıklarını anlamıyorum, sizde ağrı...
Merhaba 60bin liraya kadar bir laptop arıyorum. Laptoplardan pek anlamadığım için tavsiyeye açığım. Gördüğüm bir modeli paylaşıyorum bu iyi midir alınır mı? Genelde gamegaraj tavsiye edildiğini gördüm konularda. Açıkçası bu marka hakkında hiç bilgim yok az para değil, bu kadar para verilip...
Merhaba 2. El topladigim sistemim durduk yere belirsiz zamanlarda zaman zaman yuk altinda dahi değilken kapanıyor sorunun psudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bir psu arıyorum bütçem kısıtlı. 2 psu arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat civarında daha iyisi var...
Merhaba, ağırlıklı fps ve mmorpg zaman zaman ise hikayeli oyunlar oynamak için bir monitör arayışındayım. 5000 tl civarı düşünüyorum tavsiye edilirse 2. El de alırım. Veya üstüne bir miktar vermeye değecek büyük fark yaratacak bir monitör varsa o tavsiyeleri de alabilirim teşekkürler