evet 0.7 kullanıyorum çabuk bitiyor. buz koyarsam üstüne ekleme yapabiliyorum.
pet şişeye para vermiyorum
pipetliler süs, popülizm, çöp hocam. at sırt çantana bunu bak keyfine ama biraz ağırdır bilgin olsun sonuçta 1 kg su yanında termos ağırlığı olacak
2400 lira 2.3 normal fiyat 1900leri...
3 senedir 120w kullanıyorum. batarya ömrünü yeni tamamladı zaten 1000 döngü vaad ediliyordu.
pil ömrünü dolduruğunuz hücreler etkiliyor. telefon için 20-80 yüzdelik aralığında dolum tavsiye edilen. Ben pek uymadım yine de bir sorun yaşamadım.
yani bir hücre kaç kere şarj oldu o önemli olan. ne...
fiyatı 25-30 şişirip indirimi basmışlar. kendi internet sitesi bile 34K fiyat etiketi basmış.
GQ950 2 üst modeli o bile 44k indirimsiz fiyatı mevcut. bir üst model GQ750A 29k vatan indirimli fiyatı.
soundbar bildiğimiz düz bar 25x2 W hoparlör. subwf barındırmıyor.
uyguna gelse bile sırf bu...
ince toz cok fena tıkıyor her kullanımda yada toz yoğunluğuna göre 2-3 kullanımda iyice bir filtre fırça temizliği şart, orijinal filitresi bulması zor ve Pahalı yan sanayi alıp onunla araç süpürmek daha mantıklı. uçları dar alanlara girmiyor çinden esnek uzun uç sipariş etmek gerek. batarya...
benzer fiyata miniled modelleri satıldı
ses sistemi güzel ama 2.1 kanal, google tv ve güçlü bir işemcisi var,
144 native qled ps5+ için vs iyi fakat bu fiyata değeceğini düşünmüyorum.
önce şişip sonra parçalara ayrılıp mazot filtresini takılacak en iyi ihtimal, bütün haliyle de şamandırayı bozma ihtimali var.
içeride bırakırsan ayrıca yakıtın kalitesini de etkliyecek
evet doğru diyorsunuz kumandadan tutun dış üniteye iç ünite tasarımına kadar çok fazla benzer ürün var.
ayrıca kaira kurulumu için de daikin servisi geliyor, kalite bölgeden bölgeye değişir, ben 2 farklı ekip ile çalıştım farklı günlerde fakat ben iş yapış süreçlerini pek beğenmedim. yine de...