ReyKaan isimli üyenin son içerikleri

1. R

Turknet İnternetin Loglarını Nasıl Görebilirim?

Turknet internetin loglarını nasıl görebilirim? Arayüzü çok karışık tam anlayamadım
  2. R

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

Fun60 max den geçilir mi bu klavyeye yani çok fark var mı almalı mıyım?
  3. R

Wraith X Mousepadimin Dikişleri mi Açılmış?

Peki bu yapışkan normal yapışkanlardan mı özel yapışkanlardan mı 1782901925 Teşekkürler.Dikişli hangi mousepadi önerirsiniz? Zaten değiştirirsem seneye değiştiririm.
  4. R

Wraith X Mousepadimin Dikişleri mi Açılmış?

Merhaba.Otururken mousepadimin biraz garip duruşunu fark ettim.Diğer yerlere göre farklıydı ve fark ettim.İadelik bi durum mu? Benle mi alakalı? Hiç farketmemiştim alalı 14 günüde geçti.Zaten iade politikaları ve teknik servisleri sıkıntılı.Sank dünde farketmiştim ama bu kadar fazla...
  5. R

🔥İndirim Vatan Anakartlarda Dip Fiyatlar

r5 7600x 16gb ram kullanıyom ben msi b650m project zero düşünüyom yada [H3 id='ASUS+TUF+GAMING+B850M-PLUS+almay+dnyom+hangisi+mantkl+yani+btem+ok+deil']ASUS TUF GAMING B850M-PLUS almayı düşünüyom hangisi mantıklı yaniş bütçem çok değil[/H3]
  6. R

Ulugamesin Sleeveleri Nasıl Yıkanmalıdır?

Merhaba. Ulugamesin sleeveleri nasıl yıkanmalıdır? Almıştımda kirlendi elim kirliydi unutmuştum. Nasıl yıkamalıyım? Çamaşır makinesine atsam olur mu?
  7. R

Valorant Maç A Başlama Ekranında Kaldı

Ben sabah olduğunda 5 dk bekledim olmadı 1 saat sonra girdiğimde düzeldi 1781555357 Oyunla alakalı hayır bide bu kadar bekletiyor sonra maçı devam da ettirtmiyor iptal ediyor
  8. R

Valorant Maç A Başlama Ekranında Kaldı

Bana da oldu herkesin interneti gidiyor maçı saymıyor hatta sabahda oldu rank maçımda saymadı yine oldu 1781555148 Hatta böyle
  9. R

Ryzen 5 7600x İşlemci 16gb Ram 750 Watt Psu RX 5700xt Kaça Satılır?

Anakartda gigabyte b840m ds3h
  10. R

Ryzen 5 7600x İşlemci 16gb Ram 750 Watt Psu RX 5700xt Kaça Satılır?

Ryzen 5 7600x işlemci 16gb ram 750 watt psu rx 5700xt kaça satılır? Şuan kullanıyorum ama 7800x3d geçmeyi düşünüyorum.Kasa akvaryum kasa soğutucuda da 6 tane bakır borusu var.
Geri