Merhaba, arkadaşıma sistem topluyorum onun bana dediğini söyleyeceğim. 1080P'den yukarı çıkmak istemiyorum AMD ekran kartlarına güvenmiyorum ve her türden oyunu oynarım dedi bir de 5070 veya yukarısı için 1080p de darboğaz olmasından dolayı 5060 Ti tercih ediyor. 55k veya önerilere göre zorlarsa...
Zaten kart furmak ayarlarda sıcaklık 55 de sabit ama fan hızı %95 ve hotspot 100 derece oluyor. UV yaparak baya dengeledim. Ama Congueror Blade olsun rainbow olsun çoğu oyunda bulanıklık falan var.
1761486264
evet hocam.
Merhabalar, ASUS Prime 9070 XT var. Oyunlarda görüntü bozulması, saliselik donma ve ghosting oluyor. Sorun monitörde değil, UFO testinde ghosting gözükmüyor. Neyden kaynaklı acaba bir ayarı falan mı var?
Hocam umarım dediğiniz gibi yapmışlardır. Valla yarın bı arayabilirsem arayacam soracam. O kadar pro kablolama vb şeylere para verdik bı zahmet adam akıllı yapsınlar.
Hocam gamıng gen sitesi üzerinden aldım. Pro kablolama seçenekleri ve ekran kartı montajlı gelsin (korumalı) seçeneğine bile para verdim. Artık nasıl yapıyorlar onlar düşünsün. Umarım dediğiniz dönüştürücü üzerinden bağlanma performans kaybına yol acmiyordur.