reyzin isimli üyenin son içerikleri

1. R

Acer Nitro 5 AN15-58 Realtek ses sürücüsü yükledikten sonra hoparlörü görmüyor

Acer Nitro 5 AN15-58 cihazımda fotoğrafta görünen sürücüleri indirdim bir problem yoktu ancak ses sürücüsü indirdikten sonra cihaz hoparlörü görmedi
  2. R

40000 TL Gaming Laptop önerisi

https://m.n11.com/urun/acer-nitro-5-nhqm0ey00a-i7-12650h-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-156-dos-dizustu-bilgisayar-58527068?magaza=teknoryabilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  3. R

37.000 tl gaming Laptop önerisi

37.000 TL civarında gaming Laptop önerilerinizi bekliyorum...
  4. R

9. sınıftan 10. sınıfa geçerken deneme sonuçlarına göre sınıflar değişebilir mi?

Ama müdür deneme sonuçlarına göre sınıfların belirleneceğini söyledi öğretmenler aynı kalacağını söylüyorlar
  5. R

9. sınıftan 10. sınıfa geçerken deneme sonuçlarına göre sınıflar değişebilir mi?

Bu sene 10. sınıfa geçeceğim 9. sınıfta yaptığımız denemeler 10. sınıfta sınıfları değiştirmek için kullanılabilirmi?
  6. R

40.000-45.000 Gaming Laptop önerisi

Fazla ısınma problemi oluyor mu ?
  7. R

40.000-45.000 Gaming Laptop önerisi

Sadece oyun için 40.000-45.000 TL Laptop önerisi.
  8. R

Lenovo İdeapad 100 bluetooth sorunu

Lenovo IdeaPad 100 bilgisayarımda müzik dinlerken Bluetooth bağlantısı birden kopuyor ve Bluetooth simgesi gözükmüyor. Ayarlardan Bluetooth bölümüde girdiğimde Bluetooth açma kapatma butonu gözükmüyor.
  9. R

Sürekli mavi ekran veriyor

Lenovonun kendi sitesinden uygulamasını indirip eksik bulduğu sürücüyü indirdim ve bilgisayarı yeniden başlattım ve mavi ekran aldım bir süre sonra bilgisayar açıldı ve yine sürekli açılıp mavi ekran verdi (ram:4gb) (ekran kartı:nvidia 920 mx) (SSD:250gb) (HHD:1tb) (işletim...
  10. R

ekran kartı driver sorunu

hocam oyun optimize edilemiyor hatası alıyorum
  11. R

ekran kartı driver sorunu

GTA V de ekran kartı driverımı güncellemeden önce ekran kartı hafızası 4gb olarak gözüküyordu ama driverı güncelledikten sonra 2 gb olarak gözüküyor sizce neden? [birde game ready indirip oradan oyunu optimize etmiştim]...
Geri