Reznikov isimli üyenin son içerikleri

1. R

Galax RTX 4070 Ti Fanından Cızırtı Geliyor

Merhaba, normal mi bilmiyorum ama fanları %100'e çıkardığımda böyle bir ses geliyor. Sistemi yeni aldım, teslim edileli 2-3 gün oldu. Video sonuna doğru fanların hızını düşürdüğüm an ses de gidiyor. İkinci videoda daha belirgin. Videoda kademeli olarak fan hızını arttırıyorum. 21. saniye gibi...
  2. R

SUNRISE-4070TISUPER alınır mı?

Ben baktığım kadarıyla çokta ısınan bir işlemci değil internette kullanan gördüm ama bilemiyorum
  3. R

SUNRISE-4070TISUPER alınır mı?

SUNRISE-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC 16 GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - Black Myth: Wukong Hediyeli Bu özelleştirmelerle almayı düşünüyorum. Bu bütçeyle çok rahat 4080 Super alabileceğimin farkındayım; fakat benim için...
  4. R

Çözüldü✓ KLAVYE MOUSE İNDİRİM

1 Senedir bu klavyeyi kullanıyorum. Tamamen rezalet hiç önermem. Boyası çıkıyor + bazı tuşları iğrenç sesler çıkarmaya başladı. Üstelik demirleri tutan plastik parçaları çok kalitesiz direk sağlamlığını kaybediyor ve kırılıyor.
  5. R

Çözüldü✓ Sizce hangisi tercih edilmeli?

Sanırım seçimimi Champion 5T-12'den yana yapacağım oy veren herkese çok teşekkürler <3
  6. R

İkisi de birbirine çok yakın gibi aslında fakat bir türlü karar veremedim
  7. R

İkisinden birini almayı düşünüyorum ilerde cpu soğutma ekleyeceğim ikisine de. Bütçemin 18.000'e kadar gideri var başka sistem öneriniz varsa onları da alabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim <3 https://www.gamegaraj.com/urun/champion-5t-12/...
Geri