Format kurulumunda BitLocker diskte etkin diyip diske Windows 11 kurdurmuyor. Diğer diskleride biçimlendirip silemiyorum. Kurulumu kapattığımda da tekrar boot açılıyor. Fotoğraf koyamıyorum hata veriyor. Disk dizilişi şu şekilde:
Disk 0 Bölüm 1 16 MB MSR
Disk 0 Serbest Bırakılmış Alan 100 MB...
İşlemci 70-80 derece GPU normal seviye herhangi bir anormallik gözükmüyor GPU'da. CPU'yu bilemedim.
Tamamdır denerim teşekkürler. Biraz araştırma yapıp almıştım darboğaz yoktu. İşlemci yaşı arttıkça performans etkilenir mi bide macun alıp sürsem etkili olur mu?
FPS olarak 120 fps civarı alıyorum , Ryzen 5500 , RX 6600 darboğaz var mı? Bir de macun hala fabrika ayarlarında hiç değiştirmedim macunu ondan kaynaklı CPU'da performans düşüklüğü olabilir mi? Oyundaki değerlerim CPU %95-100 arası GPU %80 civarları. Oyunu yeni aldım ona göre iade edeceğim...
G2A hakkında çok bir fikrim yok
https://www.g2a.com/nba-2k25-pc-steam-key-global-i10000506727001
NBA 2K25 70 dolar ne zaman indirime girer onu da bilmiyorum. Öyle key araştırıyordum bazen fırsatlar karşıma çıkıyor. G2A itemsatış gibi bi site mi yoksa köklü mü?
Oyun crackli dll dosyası bulup silecektir. Oyunu kapattığımda değerler normale düştü. Bir problem yok sanırım. Almanca olmasının sebebi üniversiteye hazırlanmam. Almanca geliştiriyorum. Üç-beşte olsa dili almancaya çevirmek bazı kelimeleri öğrenmeme yardımcı oluyor.