arkadaşlar aldığım sıvı soğutma asus tuf gaming lc III 360 termal macun sürülü geldi bunu silip kendim işlemciye mi sürmeliyim yoksa bunu silmeden işlemciye ayrıca termal macun mu süreyim yoksa direk bunu mu kullanayım
Selam arkadaşlar cooler master elite 681 kasasını aldım 4 fanla geliyor bir arka 3 ön yanda bu fanlar hava akışı için yeterli mi gördüğüm çoğu sistemde 7 fan var (sıvı soğutma ve ekran kartı hariç) benim sıvı soğutmada 3 ekran kartında 3 fan var hava akışı sorun olur mu
çok teşekkürler yorumun için
teşekkürler en azından psu konusunu dert etmicem
ikiside bana seviye atlatıcak zaten ama mantıklı iş yapmaya çalışıyorum paramı sokağa atmamak için
1777416126
teşekkürler haklısın huzurda önemli tabi
bende böyle düşünüyorum 5 sene bir şey değil aslında son 5...
hocam emek verdiğiniz bu yazı için teşekkürler ben daha çok fifa nba ve strateji oyunları oynuyorum birde tarkov o yüzden overkill olur mu diye düşündüm 5070 ti için hikayeli oyun oynarsamda 2k çok geri düşmez gibi duruyor ama bilgisiz olduğum için kestiremiyorum
peki hangi versiyonunu önerir siniz hangi markanın 9070 xt si tercih edilmeli
1777413911
5080 den vazgeçtim bu ikisi arasında kaldım 20 bin tlde az para değil değer mi diye düşünüyorum aralarında çok fark yok ben 2k oynayan biri olarak düşünüyorum
Arkadaşlar 5080 almayı düşünüyordum ama 2k dan yukarı çıkmayan biri olarak oynadığım oyunlarıda düşündüğümde gereksiz harcama olduğuna karar verdim 5070 ti ile rx 9070 xt arasında kaldım amd seçmek istiyorum ama sorunlu kart yorumları görüp duruyorum bu doğru mu ve bu kart 5 sene beni 2 k...
kesinlikle 5080 almaktan vazgeçtim 5070ti almaya karar verdim işlemcimde kesin 7800x3d ramlerde güzel indirimler var indirimden ram denk getirip alıcam ama ana kart bulamadım kasa ve psu işini direk cooler master yapayım diyorum sıvı soğutucuda alıcamda çok pahalı hepsi 8-10 k