RGB Delisi isimli üyenin son içerikleri

1. RGB Delisi

350tl uçlu kalem önerisi

Şu an Faber grip 2011 kullanıyorum ama hem tasarımı rahatsız ediyor beni kullanırken hem de 1-2 düşmede kasası çatladı. Bütçem 350tl civarı max 400 olur.
  2. RGB Delisi

İnternet paketi bittiği halde WhatsApp çalışıyor

Arkadaşımın internet paketi bitti lâkin wp ve TT uygullaması halâ çalışıyor. Bana mesaj vs. gönderebiliyor. Sebebi nedir acaba. Wp sınırsız gibi bir özellik de yok pakette.
  3. RGB Delisi

Millenicom davet kodu verebilir misiniz?

Kullandım hocam sağolun.
  4. RGB Delisi

Millenicom davet kodu verecek olan var mı ?

Hocam ben de öyle düşünüyorum da başka bir firmaya başvuru yapmış galiba onun kodu ile gelsem de o faydalanamayacak. Maksat hani birisi de faydalasından davet kodundan 1 ay ücretsiz kullansın istiyorum.
  5. RGB Delisi

Millenicom davet kodu verebilir misiniz?

Hocam hala kullanıyor musunuz ben de geçiş yapacağım da kod lazım.
  6. RGB Delisi

Hocam o çıkmayı düşünüyor bu ay 560TL diye çıktığında sorun olur mu bilemedik.
  7. RGB Delisi

Millenicoma geçeceğim. Fiyatı cazip geldi. Türknet 700tl oldu. Peşin ödemeyeceğiz diye 500tl 12 ay peşin fırsatını kullanmadık. Millenicom çok cazip geldi. Komşumuz da kullanıyor memnun bayağı. Geçiş yapacağım. Kod lazım. Bekliyorum.
  8. RGB Delisi

❌İndirim Bitti! Hyperx keycap pudding pembe tr 336 TL

Sağolun hocam aldım bir tane. Yarı fiyatına geldi galiba.
  9. RGB Delisi

Mousepad 90x45 RGB Önerisi

RGB mousepad almanı tavsiye etmiyorum ne marka alırsam alayım 1-2 yıl içinde çöp oldu. 90x45 bulamazsın bu arada hiç görmedim o boyutta bir mousepad.
  10. RGB Delisi

Forza Horizon 5 Fps drop sorunu

Bende de vardı ayarları yükseğe çektim msaa'yı 2x yaptım düzeldi.
  11. RGB Delisi

Vozol için bu likitler alınır mı?

https://www.youtube.com/channel/UC_50uBU4eX3YbMmc_CCZnwQ Bu da onun kanalı inceleyebilirsin.
  12. RGB Delisi

Vozol için bu likitler alınır mı?

Attığın likitler üzerine vozol etiketi koyulmuş sahte likitler. Tavsiye etmiyorum tad falan alamazsın adam gibi. Alacaksan Mustafa abiden al. Adam kendi hazırlıyor ve bayağı da güzel likitler. https://www.instagram.com/morelikits?igsh=MTl4MjI1NTgycTQzbA== Fiyatlar biraz tuzlu gelebilir. Ama...
  13. RGB Delisi

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

pc için yok mu ?
  14. RGB Delisi

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Benimki bugün geldi de bunun bir yazılım güncellemesi ve yazılımı var mıdır şarj falan görmek için ?
  15. RGB Delisi

Bu kız konusunda ne yapmalıyım

Yol ver gitsin seni haketmeyen biri için uğraşmaya değmez.
Geri