rhankor isimli üyenin son içerikleri

1. rhankor

Hangi Gamepadi Almalıyım

Ne kadardır kullanıyorsun bi sorununu gördün mü şimdiye kadar. İnternette incelemelerine baktım orda da baya övülmüş. Sadece r2 l2 tuşlarının fazla hassas olduğunu söyleyenler var.
  2. rhankor

Hangi Gamepadi Almalıyım

1500-2000TL arasında 3 adet gamepad belirledim bunlardan birini almayı planlıyorum. Sizce aşağıdakilerden hangisi bu fiyat bandında iyi performans gösterir. 1_ 8BitDo Ultimate C Wireless. 1900tl...
  3. rhankor

Shark 7A bu değiştirmelerle alınır mı?

teşekkürler. peerless assasin almayı düşünüyordum çok önerilmiş. Isı değerlerini anormal görürsem zaten riske girmeden direkt alırım. En fazla 1 ay stock fanla kullanırım diye düşünüyorum.
  4. rhankor

Soğutucuyu ve rami 1-2 ay içinde alıcam. Stock fan 1 ay götürür diye umuyorum Orijinal anakart a620m-e için genelde kötü yorumlar yapılmış daha sonra sıkıntı yaşatmaz mı? Aynı şekilde asus prime serileri ve msi'ın giriş seviye b650m anakartları için de iyi değerlendirmeler yapılmamış.
  5. rhankor

Ram ve soğutucuyu önümüzdeki aylarda eklemeyi düşnüyorum. Anakartı tuf almamın sebebi de ileriki yıllarda gpu ve cpu güncellemesi yapabilmek. Eğer tuf bu güncellemeleri kaldırmaz derseniz anakartı biostara düşürüp ram'i yükselticem. Resimdeki güncellemelerle fiyatı 45000'e geliyor eğer bu fiyat...
  6. rhankor

40.000 TL'ye Nvdia Ekran Kartlı Sistem Önerir Misiniz?

içinde frisby değil xpg'nin kendi psu'su var diye biliyorum. https://www.xpg.com/tr/xpg/pc-components-kyber yine de araştırın tabi verdiğim bilgi yanlış olabilir. Ayrıca yabancı sitelerde bu psu için iyi ama pahalı yorumları görmüştüm. Bizde zaten sistem içinde geldiğinden fiyat konusunda...
  7. rhankor

40.000 TL'ye Nvdia Ekran Kartlı Sistem Önerir Misiniz?

Gamegaraj sisteminde kasayı xpg kyber yapabilirsin içindeki psu da fena değil. fiyat olarak da fark etmiyor hatta ucuzluyor.
  8. rhankor

Bilgisayar Fiyatları Düşmüyor

Aslında demek istediğim de buydu güzel indirim yapıcaz ayağına önden fiyatları şişiriyorlarmış gibi geliyor bana. Tabi günün sonunda bence yine bilgisayar fiyatları diğer ürünlere göre pahalı değil. Telefonlardaki pahalılık saçmalığı yok en azından
  9. rhankor

Bu arada benim bu dediklerim 4070 ve 4070 super serisi ekran kartlı hazır sistemler için. alt baremlerdeki sistemlerde belki bir fiyat düşüklüğü olmuştur ama 35k ve üstü fiyatlı sistemlerde son haftalarda saçma şekilde artışlar başladı. böyle devam ederse 1 sene daha 3060'ımla devam edicem gibi...
  10. rhankor

Yazın yeni kasa alacağım için fiyatları takip etme amaçlı bir excel dosyası hazırlamaya başladım. Nisan ortasından beri fiyatları takip ediyorum. Nisandan beri ufak ufak düşen bilgisayar fiyatları bu hafta tekrar Nisan seviyelerine yükseldi. takip ettiğim 6 tane farklı sistem var 3 tanesi artış...
Geri