rheia- isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım Laptop Soğutucu Önerisi

Laptop için soğutucu arıyorum, görünüş fark etmez rgb olmasını istemiyorum Aklımda bu var fakat emin olamadım https://www.hepsiburada.com/zalman-zm-ns2000-17-200mm-fanli-yukseklik-ayarli-notebook-sogutucu-stand-pm-bs50163 Şimdiden teşekkürler.
  2. R

Razer Kraken Tournament Edition için kulak pedi önerisi

Marka model falan yazabilir misin başka yerde bulursam oradan alayım
  3. R

Kulaklık Ped Önerisi Lazım

Merhabalar, Razer Kraken Tournament Edition kulaklığım için ped arıyorum bilen ilgilenen varsa yardımcı olabilir mi?
  4. R

Razer Kraken Tournament Edition için kulak pedi önerisi

hangi pedi aldığınızı atabilir misiniz, nereden aldığınızı vsvs..
  5. R

40K'ya sizce bu Gaming laptop alınır mı?

Eğer başka öneriniz varsa link atarsanız çok sevinirim. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-loqryzen-7-7435hs24-gb-ram512-gb-ssdrtx-4060-8gb156-fhdw11laptop-83jc00e9tr-1243374.htmld
  6. R

30-40K TL BÜTÇEYE LAPTOP ÖNERİSİ

ram 8gb biraz düşük 16gb versiyonuna bakabilirim ama 1748684530 başka laptop önerebilecek var mı?
  7. R

LENOVO laptopu satın alabileceğim başka bir link var mı?
  8. R

Edit, render ve oyun oynamak için 30-40bin TL bütçe ile laptop arıyorum ne önerirsiniz?
  9. R

Çözüldü✓ 30-40K TL BÜTÇEYE LAPTOP ÖNERİSİ

Genelde Edit-Render işleri için kullanacağım ama oyun oynadığımda da rahat bir şekilde oynamak istiyorum, bu bütçeye hangi laptopları önerirsiniz?
  10. R

Yardım ASUS PRIME B550 PLUS M2 Slot Sorunu

Tamamdır teşekkürler
  11. R

Tabii, attım
  12. R

Anakartımda 2. M2 slotu var mı bilmiyorum biraz araştırdım 2 tane görünüyor ama anakartıma baktığımda şu an takılı olan m2 ssdmin çevresinde takılabilecek bi yer yok, başka bir yerde olabilir mi?
  13. R

Çözüldü✓ ASUS PRIME B550 PLUS M2 Slot

Anakartımda 2. M2 slotu var mı bilmiyorum biraz araştırdım 2 tane görünüyor ama anakartıma baktığımda şu an takılı olan m2 ssdmin çevresinde takılabilecek herhangi bir yer bulamıyorum. 2. slot başka bi kısımda olabilir mi?
Geri