rhenus isimli üyenin son içerikleri

1. R

Hangi sistem daha mantikli

yardiminiz icin cok tesekkur ederim
  2. R

bende oyle dusunmustum ama 2k cozunurluge cok cikmama 1080 de takilirim en kotu grafikleri orta dusuk yaparim 1752076671 cok tesekkur ederim
  3. R

fiyat farkina deger mi cunku bu sistemi alinca uzun bir sure pc almayacagim
  4. R

Windows cubuguna hicbir sey yazamiyorum

merhabalar windoqws cubugu aciliyor ama bir sey yazmak istedigimde hicbir sey yazilmiyor bu sorunu nasil cozebilirim yardim edebilir misiniz
  5. R

su anki pc im hikayeli oyunlar kaldiramadigi icin hikayeli oyunlar uzerinen gidecegim the lasat of us god of war gibi oyunlar diyelim
  6. R

4060'lı sistem nasıl ?

tabii ki ama i5 li sistemler bazen daha uyguna satiliyor butce icin demistim
  7. R

sizin soylemek istediginiz egerki ddr5 ise i5 li sistem ddr5 ryzen 5 5600 olan ise ddr4
  8. R

4060'lı sistem nasıl ?

egerki bakarsaninz ince hesapta 29k ya 5060 li bir ddr5 sistem vardi adi da technopat gaming v1 gibni bir seydi islemcisi i5 14400f ve rtx 5060 di sanki bana o daha mantikli geldi biraz daha buitceniz varsa
  9. R

Hangi sistem daha iyi fps alırım ve sorunsuz oynuyabilirim

tabii ki de intel arc iyi ama ilk ciktiginda yazilimsal sikintilardan dolatyi bazi oyunlarda fps dususu yasiyor o yuzden bunlar giderilmis mi diye bakmak su icin en mantiklisi
  10. R

cok ozur dilerim diger sistemin fiyati 29k yazmayi unutmusum
  11. R

merhabbalar ben yeni bir sistem al;acagim maximum 30 bin tl butcem var ve baktigimda ryzen 5 5600 lu ve rtx 5060 li bir sistem 25k diger sistem ise i5 14400f ve rtx 5060 biliyorum i5 daha guclu ama fiyat farkina deger mi ya da bu fiyatlara onerebileceginiz sistem var m iyardim eder msiniz
Geri